Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Απάντηση του Δημ.Ελευσίνας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Με αφορμή δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας για εργατικό ατύχημα που συνέβη στο ΚΔΑΥ του Δήμου ένα (1) περίπου μήνα πριν, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

1. Πήγα στο σπίτι του κου Σεμιτέκολου το μεσημέρι της ίδιας μέρας του ατυχήματος και όχι την επόμενη όπως ισχυρίζεται το άρθρο. Συνοδευόμουν από εργαζόμενους του Δήμου και όχι από τον ιδρυτή του "Αντίρροπον" οι οποίοι κατόπιν τον μετέφεραν στο "ΑΤΤΙΚΟ" για επιπλέον εξετάσεις.

2. Η συνομιλία μας αφορούσε τις συνθήκες του περιστατικού. Ουδέποτε πρότεινα στον εν λόγω εργαζόμενο να μην καταγγείλει το περιστατικό. Άλλωστε λίγο αργότερα ενημέρωσα για το ατύχημα το σωματείο των εργαζομένων.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Σύντομα θα δημοσιευτεί και επιστολή διαμαρτυρίας μου στην "Εφημερίδα των Συντακτών" που δημοσίευσε το άρθρο επειδή δεν τήρησε τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Επειδή δημοσίευσε γεγονότα και δηλώσεις που δεν διασταύρωσε.

ελπίζω όσοι ζητούσαν να πάρει θέση ο Δήμος ή να διαψεύσει την είδηση, εφόσον το έκαναν για την αποκατάσταση της αλήθειας να δημοσιεύσουν την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου