Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Περί μουσουλμανων και σκύλων....


Κυκλοφορεί μια φωτογραφία με έναν σφαγμένο σκύλο και έναν τύπο που φαίνεται η πλάτη του, που υποτίθεται ότι είναι φωτογραφικό ντοκουμέντο της σφαγής σκύλων από Πακιστανούς. Δεν δημοσιεύω τη φωτογραφία, μόνο ένα σχόλιο που βρήκα αλλού και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μια και το Ισλάμ απαγορεύει τη βρώση σαρκοφάγων ζώων:

"Για όσους δεν γνωρίζουν οι Πακιστανοί είναι μουσουλμάνοι και στο Ισλάμ απαγορεύεται το σφάξιμο όλων των σαρκοφάγων ζώων και όλων των ζώων που χρησιμοποιούν τα νύχια τους ή τα δόντια τους για θανάτωση άλλων ζωών. Τα ζώα που επιτρέπεται να τρώει ο μουσουλμάνος σύμφωνα με το Κοράνι και τον ισλαμικό νόμο είναι το αρνί, το κατσίκι, η αγελάδα, η καμήλα, το κοτόπουλο και το κουνέλι ...απαγορεύει βέβαια το χοιρινό κρέας.
http://www.islam4u.com/almojib_show.php?rid=526#ftn526_1
 

Όχι μόνο απαογορεύει το Κοράνι να σφάζεται και να τρώγεται ο σκύλος, αλλά επιτρέπει στον μουσουλμάνο να του ταϊζει με το κρέας που έχει σφάξει σύμφωνα με το ισλαμικό νόμο «Χαλάλ», δηλαδή να ταϊζει το σκύλο με ευλογημένο κρέας.
http://www.islamweb.net/fatwa/index.php?page=showfatwa&Option=FatwaId&Id=183747
 

Πολλές από τις φωτογραφίες που αναπαράγονται σε ελληνικές ιστοσελίδες είναι κλεμμένες από από ρεπορτάζ και έρευνες φιλοζωικών οργανώσεων, ειδικά σε μη ισλαμικές χώρες."
[1] - مركز الاشعاع الاسلامي > المجيب - ما هي مواصفات اللحم الحلال ؟
 
www.islam4u.com
يقدم مركز الإشعاع الاسلامي من خلال هذا الحقل خدمة الإجابة على كافة الأسئلة الدينية المطروحة في مجال العقيدة و الفكر و المذهب و الشريعة و غيرها ، كما و يقوم برد الشبهات المطروحة .

3 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσον τηρούνται σε ... μεγάλη πείνα και σε χώρα όπως η Ελλάδα που βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση για να δώσει δουλειά και στους μετανάστες Πακιστανούς. Πολλά δημοσιεύματα ενδεχομένως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όμως φίλοι ορειβάτες σοκαρισμένοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες Πακιστανών που έκοβαν με αλυσοπρίονα τα πόδια των αδέσποτων σκύλων και τα είχαν γδάρει ζωντανά στο Μαραθώνα (σπήλαιο στο φαράγγι) και είδαν και τις 2 σούβλες δίπλα. Αρκετοί εκεί γύρω τους είπαν πως αυτό γίνεται συνεχώς , παράλληλα με παράνομη υλοτομία με υπεύθυνο Αλβανό και τρώνε όλοι μαζί τα σκυλιά. Τους φοβούνται και δεν τον κατήγγειλαν γιατί είναι "σπείρα"...Ας είμαστε επιφυλακτικοί και στις υπερβολές αλλά να εξετάζουμε και περιστατικά που ξεφεύγουν ενίοτε των θρησκειών του καθενός στη χώρα του.
    Εύη Κυρατζή
    http://animalspress.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσον τηρούνται σε ... μεγάλη πείνα και σε χώρα όπως η Ελλάδα που βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση για να δώσει δουλειά και στους μετανάστες Πακιστανούς. Πολλά δημοσιεύματα ενδεχομένως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όμως φίλοι ορειβάτες σοκαρισμένοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες Πακιστανών που έκοβαν με αλυσοπρίονα τα πόδια των αδέσποτων σκύλων και τα είχαν γδάρει ζωντανά στο Μαραθώνα (σπήλαιο στο φαράγγι) και είδαν και τις 2 σούβλες δίπλα. Αρκετοί εκεί γύρω τους είπαν πως αυτό γίνεται συνεχώς , παράλληλα με παράνομη υλοτομία με υπεύθυνο Αλβανό και τρώνε όλοι μαζί τα σκυλιά. Τους φοβούνται και δεν τον κατήγγειλαν γιατί είναι "σπείρα"...Ας είμαστε επιφυλακτικοί και στις υπερβολές αλλά να εξετάζουμε και περιστατικά που ξεφεύγουν ενίοτε των θρησκειών του καθενός στη χώρα του.
    Εύη Κυρατζή
    http://animalspress.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως τοτε πρεπει να θυμηθουμε τι ετρωγαν στην κατοχη οι Ελληνες ...στην μεγαλη πεινα...αν δεν ξερεις ρωτα τους παλιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή