Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νέο κρούσμα Γερμανίδας που διακινούσε παράνομους μετανάστες



aerodromio_thyras_16-8-2012Μετά τις δύο Γερμανίδες που συνελήφθησαν πριν δύο ημέρες στο...
νομό Έβρου για διακίνηση παράνομων μεταναστών, άλλη μια συμπατριώτισσά τους έπεσε στα χέρια των Ελληνικών αρχών την Τετάρτη για παρόμοια υπόθεση.
Αυτή τη φορά η Γερμανίδα διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα σε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι έκαναν χρήση πλαστών διαβατηρίων για να ταξιδέψουν στη Γαλλία.
Ειδικότερα, συλληφθείσα είναι μια 23χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γερμανίας, στην οποία πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί του τμήματος Θήρας.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 23χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο Θήρας. Μαζί της συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ερυθραίας και Νιγηρίας, ηλικίας 30 ετών και 27 ετών, αντίστοιχα, των οποίων την παράνομη έξοδο από τη χώρα φέρεται να διευκόλυνε η νεαρή.
Αναλυτικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης οι δυο αλλοδαποί συνοδευόμενοι από την 23χρονη, προσήλθαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Σουηδικών και Αφγανικών Αρχών, επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Παρίσι Γαλλίας.
Όπως προέκυψε από την διερεύνηση της υπόθεσης, η 23χρονη επόπτευε τους χώρους στους οποίους κινούνταν προς αποφυγή των αστυνομικών ελέγχων και θα συνόδευε τους δυο μη νόμιμους αλλοδαπούς μέχρι τον τελικό προορισμό τους.
Σημειώνεται, ότι κατασχέθηκαν τα πλαστά διαβατήρια και οι κάρτες επιβίβασης που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-8-2012 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου