Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Η Τήλος θρηνεί τον θάνατο του αγαπημένου της Δημάρχου Τάσου Αλιφέρη



ALIFERHS TASOSΗ είδηση του θανάτου του δημάρχου της Τήλου, Τάσου Αλιφέρη, όπως ήταν φυσικό σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στους συγγενείς του και στους κατοίκους του όμορφου νησιού της Δωδεκανήσου, που τόσο πολύ αγάπησε, αλλά και σ΄ όλους εκείνους που έτυχε να γνωρίσουν από κοντά τον θαυμάσιο αυτό άνθρωπο και επιστήμονα!
 Κι ένας απ΄ αυτούς, ήμουν κι εγώ! Κάποια στιγμή, μάλιστα, όταν ακόμη ήταν άγνωστους στους περισσότερους, με προσκάλεσε στο νησί της Τήλου προκειμένου να δω από κοντά τα προβλήματα που υπήρχαν, να τα καταγράψω, και να τα κάνω γνωστά μέσω του ραδιοφώνου στο οποίο τότε εργαζόμουν!
  Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε να λέει τα πράγματα με τ΄ όνομά τους, και όπως εξελίχθηκε στη συνέχεια, ήταν πολύ καλός πολιτικός!
 Δεν δίστασε μάλιστα κάποια στιγμή να τα βάλει με τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους ως «αρουραίους», «κωλοσύντροφους» και «συμμορίες»!
  Ήταν αυτός που κατάφερε κι έστρεψε το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας μας όταν αψηφώντας απειλές για δίωξη, πάντρεψε δύο ομόφυλα ζευγάρια στις 3 Ιουνίου 2008.
 Και μάλιστα τότε είχε δηλώσει εκείνο το αξέχαστο, πως: «Είναι γελοίο η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να αρνείται στους ομοφυλόφιλους ίσα δικαιώματα και προνόμια».
 Τέλος, ήταν ο αναμορφωτής της Τήλου! Ο άνθρωπος που κατάφερε σε λίγα χρόνια να κάνει αγνώριστο το νησί λόγω της πολιτικής που ακολουθούσε.
Και για την «ιστορία»: Ο Τάσος Αλιφέρης, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και αρκετό καιρό. Πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ελπίζοντας ότι «κάτι» θα μπορούσε να γίνει προκειμένου να τα αντιμετωπίσει.
Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε! Σε ηλικία 61 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή, μακριά από το νησί που τόσο πολύ αγάπησε, έστω κι αν δεν ήταν Τηλιακός!
Συντάκτης: Apokotos Thanasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου