Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

Αγαπητοί Γονείς,



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 διοργανώνουμε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL της Αθήνας την Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "4th AVIATION CAREER DAY".

Όπως μαρτυρά ο τίτλος, πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στο σύνολο των επαγγελμάτων του αεροπορικού χώρου, από πιλότους και αεροσυνοδούς μέχρι μηχανικούς αεροσκαφών, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, στελέχη αεροδρομίου, στελέχη επίγειας εξυπηρέτησης και συμβούλους αερομεταφορών.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα περιγράψουν στα παιδιά τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος αλλά και τον τρόπο για να το σπουδάσουν.

Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση με τις σχολές που παρέχουν επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα, ενώ σε παρακείμενη αίθουσα, εταιρείες θα παραλαμβάνουν βιογραφικά σημειώματα ενδιαφερόμενων προς εργασία. Περισσότερες, λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο καθώς επίσης στην ιστοσελίδα μας www.aviationcareerday.gr .

Η εκδήλωση ξεκινάει στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές και τους συνοδούς τους (γονείς ή καθηγητές).

Επιτρέψτε μου να τονίσω πως η εκδήλωση ΔΕΝ προωθεί τα συμφέροντα καμίας συγκεκριμένης σχολής ή εταιρείας και ΔΕΝ έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια με αντικειμενικό στόχο να "ξεναγήσει" τους νέους στα αεροπορικά επαγγέλματα και να τους δώσει νέες διεξόδους στις επαγγελματικά δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Εάν συμφωνείτε, θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, καθηγητές και γονείς για αυτή την εκδήλωση. Επίσης, σας επισυνάπτω προς εκτύπωση μια ανακοίνωση μεγέθους Α4 σε περίπτωση που θέλετε να την αναρτήσετε στους πίνακες ανακοινώσεων του σχολείου σας.


Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.




Με εκτίμηση,



-- Κυβ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Διοργανωτής Aviation Career Day
www.aviationcareerday.gr
s.sotiropoulos@aviationcareer.gr
Tel. +30 697 3939 1259 1251255

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου