Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Αυτός είναι ο γνωστός κοσμηματοπώλης-παρουσιαστής που συνελήφθη στο Ελ.Βενιζέλος


Με δύο βαλίτσες που είχαν μέσα 168 κιλά,τελικά , ασήμι συνελήφθη από το ΣΔΟΕ ,πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά η είδηση έγινε γνωστή μόλις χθες γνωστή ο πασίγνωστος κοσμηματοπώλης-παρουσιαστής...


Τζον Μπέιλι.
Ο αλλοδαπός κοσμηματοπώλης με την ιδιαίτερη προφορά, διατηρεί κατάστημα σε έναν από τους εμπορικότερους και ακριβότερους δρόμους της Αθήνας. Η σύλληψή του έγινε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και ήταν επεισοδιακή. Ο κοσμηματοπώλης που είχε προορισμό τη Βηρυτό είχε φορτώσει σε δύο βαλίτσες 168 κιλά ασήμι το οποίο σκόπευε να βγάλει από τη χώρα δίχως να πληρώσει τους απαραίτητους φόρους και φυσικά δίχως να έχει τα απαραίτητα παραστατικά.
Ο κοσμηματοπώλης πιάστηκε οταν του ζητήθηκε να ανοίξει τις βαλίτσες του και οι έκπληκτοι υπάλληλοι είδαν τι περιείχαν. Αμέσως ειδοποιήθηκε και το ΣΔΟΕ ενώ ο παρουσιαστής - κοσμηματοπώλης συνελήφθη και το ασήμι κατασχέθηκε.
Ο κοσμηματοπώλης λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος ,προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το ΣΔΟΕ και να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία.
Ο ίδιος ο Τζον Μπέιλι πάντως, ισχυρίζεται πως ποτέ δεν ενεπλάκη σε τέτοιο περιστατικό πηγές από το ΣΔΟΕ όμως,επιβεβαιώνουν την πληροφορία.Η  ΕΣΠΡΕΣΣΟ μάλιστα σήμερα δημοσιεύει και την φωτογραφία του.Ο πασίγνωστος για την φράση του " η κοπή τη πίτα" ,Τζον Μπέιλι πάντως υποστηρίζει πως πρόκειται για συνωνυμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου