Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Να αφορισθούν ο κ.Εισαγγελεύς και η Χρυσή Αυγή



Αγιότατοι επίσκοποι,
Όπως γνωρίζουμε το κόμμα της Χ.Α., που ο αρχηγός του και στελέχη του υμνούσαν τον Αντίχριστο, τον Εωσφόρο και τον Πάνα, διαμαρτυρήθηκε για τη σάτιρα σε βάρος του μοναχού Παϊσιου του Τουρκοφάγου (αποφοίτου τρίτης Δημοτικού), που φέρεται από τους εμπόρους της μνήμης του πως ήξερε να λέει το φλυτζάνιον, χωρίς να επεμβαίνει ο κ.Εισαγγελεύς για τη νοσηρή αντιχριστιανική εχθροπάθεια και διατάραξη των διεθνών σχέσεων της χώρας:
«Θα έρθει η ώρα που και οι άπιστοι άρχοντες, θα καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει πίστη δεν μπορεί να σταθεί ο κόσμος και θα επιβάλουν κάπου να πιστεύουν, για να κρατούν τον κόσμο. Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους... Ο διάβολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κουμμουνισμό...Οι Τούρκοι «θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού.. Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της Τουρκίας.». Το μέντιουμ λάνσαρε από την κρατική ΕΤ3 και ο υπόδικος για τοκογλυφία-εκβιασμούς ευσεβέστατος κ.Φερέτης.
 Η Αστυνομία και ο κ.Εισαγγελεύς, αντί να μπουκάρουν στο μπλογκ του Βατοπεδίου, έκαναν έφοδο το σπίτι του μπλόγκερ, κατέσχεσαν το κομπιούτερ του κλπ επικαλούμενοι τα αυστηρότατα άρθρα 198 και 199 του Π.Κ., που ισχύουν στην ισλαμική Δημοκρατία του Ελλαδιστάν:
Άρθρο 198
Κακόβουλη βλασφημία.
1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιοδήποτε τρόπο το Θεό.
2. Όποιος εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα βάσει του νόμου 4055/2012
Η δεύτερη παράγραφος του άρθρου 198 του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής: «2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με κράτηση έως έξι (6) μήνες ή με πρόστιμο έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ.»
Άρθρο 199
Καθύβριση θρησκευμάτων
Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα (Καθολικούς, Ισλάμ κλπ άγιοι Συνοδικοί και κ.Εισαγγελέα) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
Αγιότατοι πατέρες,
Επειδή δεν μπορώ να δεχτώ πως ο κ.Εισαγγελεύς (κατά νόμον εποπτευόμενος από τον κ.Ρουπακιώτη παρακαλώ!) είναι αδαής, ούτε πως έδρασε κατ'εντολήν ή κάτω από το φόβο της Χ.Α. , ούτε πως έδρασε κάτω από την πίεση κυβερνητικών παραγόντων της ΝΔ, που συναγωνίζεται λαχανιασμένα τώρα με τη Χ.Α. για τις ψήφους των φανατικών "πιστών", επειδή ο μοναχός Παϊσιος δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου (δεν είναι Θεός, δεν ανήκει στα θεία δεν είναι η ενσάρκωση της Ανατολικής Εκκλησίας, της οποίας δεν είναι ούτε άγιος-πολλοί από τους οποίους όπως γνωρίζετε είναι αισχροί δολοφόνοι και ελεύθερα επικρίνονται, χωρίς αυτό να θεωρηθεί βλασφημία-ούτε καν όσιος παρά μόνο ένας πεθαμένος καλόγερος, επειδή δεν τολμήσατε μέχρι τώρα να τον αγιοποιήσετε και αυτόν), επειδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι αύριο αν διακωμωδήσω κάποιο παιδεραστή καλόγερο ή κάποιον σαδομαζοχιστή μητροπολίτη ή κάποιον κλέφτη παπά, θα βρεθώ υπόδικος για βλασφημία, επειδή θεωρώ ότι ο κ.Εισαγγελεύς έχει σώας τας φρένας, επειδή ασφαλώς γνωρίζει πως το πολύ-πολύ αν βρεθεί δικαστής εδώ να καταδικάσει το νεαρό χιουμορίστα, η χρεοκοπημένη Ελλάδα θα πληρώσει για πολλοστή φορά τα σπασμένα άλλου ένα Δικαστή στο ΕΔΑΔ, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση παρά το ότι σε συνεργασία με την Χ.Α. επιχειρεί να κατατάξει το μέντιουμ Παϊσιος ως τέταρτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, βλασφημών ούτως προδήλως τα θεία και προσβάλλων βαθύτατα των πυρήνα των δογμάτων της αγιοτάτης Ανατολικής Εκκλησίας.
Άγιοι πατέρες,
Σε κάποιο διάλειμμα των συνεδριάσεών σας στας επιτροπάς του Συνδέσμου της ελληνοπακιστανικής φιλίας, παρακαλώ παραλάβατε τον κ.Εισαγγελέα και τα Τάγματα Εφόδου και παραδώσατε αυτούς τώ δημοσίω αναθέματι εις το όνομα της Αγίας Αδιαιρέτου και Ζωοποιού Τριάδος ήν θέλουσι μεταμορφώσει εις Αγίαν Τετράδα: Πατήρ, Υιός, Άγιον Πνεύμα και (Θε μου σχώρα με) Μέντιουμ Παϊσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου