Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Οι υπουργοί της… ΔΗΜΑΡ με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης



Οι δύο υπουργοί Μανιτάκης και Ρουπακιώτης που πρότεινε η ΔΗΜΑΡ το…

σκέφτονται-Υπάρχει και τρίτος;

Με το ένα πόδι έξω από την κυβέρνηση φαίνεται να είναι δύο υπουργοί της κυβέρνησης σύμφωνα με τα σενάρια που ακούγονται τα τελευταία 24ωρα. Ο κ. Μανιτάκης ήδη έχει δηλώσει και ξεκαθαρίσει ότι αν η τρόικα δεν κάνει δεκτά τα ισοδύναμα που πρότεινε ότι θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση. Τις ίδιες σκέψεις φαίνεται να κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες και ο κ. Ρουπακιώτης καθώς η εξίσωση με τα ειδικά μισθολόγια … δεν βγαίνει με τίποτα.

Οι φήμες ανέφεραν και το όνομα του κ. Βρούτση ο οποίος έδωσε και δίνει σκληρή μάχη με την τρόικα. Ο εργασιακός μεσαίωνας που θέλει να επιβάλει η τρόικα (εξαήμερη εργασία, που πάει για εφταήμερη, κατάργηση αποζημιώσεων, αποδέσμευση των ωρών λειτουργίας μιας επιχείρησης, από τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων κ.α.) φέρνουν σε πολύ δύσκολη τον κ. Βρούτση, που καλείται να λάβει αποφάσεις.

Τι θα γίνει όμως παραιτηθούν από την κυβέρνηση οι προτεινόμενοι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ; Με ποιόν τρόπο θα πιστοποιείται η συμμετοχή του κόμματος του Κουβέλη στην κυβέρνηση; Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει αιτία για … απεμπλοκή της ΔΗΜΑΡ από την συγκυβέρνηση;

parapolitika.gr
--> 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου