Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 11/9/2012


κατάλογος
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (οδός Ιθάκης 12,-Αίθουσα Συνεδριάσεων
Δημοτικού Συμβουλίου) στις 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, του έτους 2012, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:
1. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου και των Φορέων της πόλης για τις κινητοποιήσεις των ΟΤΑ.
2. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία σύνταξης τοπικού ρυμοτομικού της «ΕΡΑΣΜΕΙΟΥ – ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ» στην ΠΕ 6 ΚΑΝΤΖΑ – ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ.
3. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2012 Δήμου Παλλήνης.
4. Λήψη απόφασης περί καθορισμού Τελών Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων (αρ. μελ. 20/2011).
5. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΕΩΝ ΕΔΡΑΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ 1ου και 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» αρ. μελ. 14/2007.
6. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΑΒΙΛΗ – Ο.Τ. 240» αρ. μελ. 08/2007.
7. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ» αρ. μελ. 17/2007.
8. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΝΗΣΙΔΩΝ» αρ. μελ. 04/2009.
9. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΠΑΛΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ» αρ. μελ. 07/2008.
10.Λήψη απόφασης περί έγκρισης της κατανομής της Β΄δόσης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης.
11.Λήψη απόφασης περί έγκρισης της αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
12.Λήψη απόφασης περί καθορισμού του αριθμού και των ειδικοτήτων του έκτακτου προσωπικού εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που θα απασχοληθούν στους παιδικούς /βρεφονηπιακούς σταθμούς Δήμου Παλλήνης για την κάλυψη εποχικών αναγκών.
13.Λήψη απόφασης σχετικά με την υποστήριξη της απρόσκοπτης λειτουργιάς του Έργου «Σύστημα Ψηφιακής Υπηρεσίας Κοινωνικής Φροντίδας και πρόνοιας Δήμου Παλλήνης Γέρακα» με κωδικό ΟΠΣ 327850.
14.Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στον κ. BULLARI STELIO του DIMITRAQ.
15.Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στον κ. ZABULICA MIHAELA του IURII.
16.Λήψη απόφασης περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στην Κα. ΣΤΕΦΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ.
17.Λήψη απόφασης περί έγκρισης της κοπής τεσσάρων (4) ευκαλύπτων στην οδό Αργιθέας επί του ρέματος Μάριζας στη ΔΕ Παλλήνης.
Γέρακας, 07-09-2012
Ο Πρόεδρος
Λιακόπουλος Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου