Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!


image007
Απάντηση δημότη στην ηλεκτρονική εφημερίδα “Ο ΝΕΟΛΟΓΟΣ” σχετικά με δημοσίευμα της  για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ που διοργάνωσε η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΦΟΙΛΙΣΤΡΟΝ" ΤΟΥ ΦΕΣ "Η ΚΑΝΤΖΑ"
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!
Σοφή η λαϊκή παροιμία. Ταιριάζει απόλυτα στην αντιμετώπιση μιας τόσο ποιοτικής εκδήλωσης και άρτιας διοργάνωσης που ανέβασε τον πήχη έτσι όπως τον ξέραμε στην Παλλήνη.
Κρίμα για τον γράφοντα γιατί βάζει απέναντί του τα πάνω από 300 άτομαπου παρακολούθησαν το αφιέρωμα και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα συνεχή μπράβο .
Αλήθεια αγαπητέ Ανδρέα οι εκδηλώσεις της συζύγου σου  που έχουν τη δυνατότητα να διαφημιστούν όσο τίποτα μέσα από το Δήμο και την εφημερίδα σου τι απήχηση είχαν;
Θυμάμαι πχ τη θλιβερή εικόνα της λαμπαδηδρομίας με την άφιξη της φλόγας για την αιμοδοσία.  Την παρακολούθησαν 30 άτομα μαζί με τους συμβούλους  ( 60 ήταν οι συμμετέχοντες χορευτικά και χορωδία) και στον άρχοντα της πόλης νάχετε δώσει ένα πυρσό μπαμπού με κορδελίτσες λες και επρόκειτο για λαμπάδα αναστάσεωςΚαι πιο πέρα υπήρχε ένα πλαστικό μπιτόνι για να γεμίσετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το βωμό με τη φλόγα.

Όπως καταλαβαίνεις γέλασε και ο κάθε πικραμένος με τέτοιες εικόνες. Σταθείτε στο ύψος που απαιτεί ο πολιτισμός και όχι ο αμοραλισμός.
Ή τόχεις ή δεν τόχεις!

Παραδεχτείτε την  ανικανότητά σας και αφήστε κατά μέρος κακόβουλες κριτικές.

Δημότης Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου