Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ : Πρόσκληση στην Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 22-02-2012




ΠΡΟΣ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΥ  ΠΑΛΛΗΝΗΣ
 
Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 22η  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 15:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:
1. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανάθεση του έργου  με τίτλο: «Επισκευή στέγης κλειστού γυμναστηρίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης», αρ. μελ. 38/2011.
2. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και ανάθεση του έργου με τίτλο: «Πλακόστρωση πεζοδρομίων διαφόρων οδών έτους 2011, Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης», αρ. μελ. 32/2011.
3. Λήψη απόφασης για τη συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 333/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής λόγω αλλαγής επωνυμίας και νομικής μορφής της αναδόχου εταιρείας του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση και ανακατασκευή πλατείας Μακεδονίας Δημοτικής Ενότητας Γέρακα», αρ. μελ. 05/2011
4. Λήψη απόφασης για ακύρωση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια Υδρομέτρων και Εξαρτημάτων Ύδρευσης», αρ. μελ. 71/11.
5.  Λήψη απόφασης για έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ΚΤΕΟ και κάρτας καυσαερίων οχημάτων και μηχανημάτων.
6. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και ανάθεση της αρχιτεκτονικής μελέτης εφαρμογής για έκδοση Οικοδομικής άδειας και σύνταξη τευχών δημοπράτησης Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ.
7. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και ανάθεση της στατικής μελέτης εφαρμογής για έκδοση Οικοδομικής Άδειας και σύνταξη τευχών δημοπράτησης Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ.
8. Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και ανάθεση της ηλεκτρολογικής μελέτης εφαρμογής για έκδοση Οικοδομικής άδειας και σύνταξη τευχών δημοπράτησης Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ.
9.  Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης και ανάθεση της ειδικής Αρχιτεκτονικής μελέτης εφαρμογής για έκδοση Οικοδομικής άδειας και σύνταξη τευχών δημοπράτησης Βρεφονηπιακού Σταθμού στο  Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ.
10.  Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης στους 1. Αναμέλογλου Κωνσταντίνο και 2. Ελευθέριο Αναμέλογλου & Ιουλία Αναμέλογλου, ως εξ΄ αδιαθέτου κληρονόμοι και καθολικοί διάδοχοι της Αναστασίας Αναμέλογλου , σε εκτέλεση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.
11.  Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
12.  Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για γνωμοδότηση για την υπόθεση Μαργέτη Βαρβάρας.
Γέρακας,  17-02-2012
Ο  Πρόεδρος
Αθανάσιος  Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου