Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

A.O ΠΑΛΛΗΝΗ ΒΟΛΛΕΫ: Πολύ…παιχνίδι για τις μικρές αθλήτριες !!!!


Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011


StumpleUpon DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter FaceBook
πατήστε στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη

Δύο ακόμη τουρνουά ΜΙΝΙ Βόλεϊ οργανώθηκαν από τους προπονητές του Δήμου μας (έφθασαν τα έξι το τελευταίο μήνα) με σκοπό κυρίως τη διασκέδαση αλλά και τη λήψη των "πρώτων" αγωνιστικών εμπειριών από τις μικρές αθλήτριες.

Προτεραιότητα στις ηλικίες ΜΙΝΙ Βόλεϊ (Δημοτικό Σχολείο) για τον τεχνικό δ/ντή Στέφανο Πολύζο και τους προπονητές Νάκου Λουκία, Στεφανοπούλου Αντιγόνη και Παπαϊωάννου Δημήτρη στα προγράμματα Πετοσφαίρισης του Δήμου Παλλήνης αποτελεί το τρίπτυχο : λήψη σωστών βάσεων στη βασική τεχνική, διασκέδαση και πολλά παιχνίδια. Για το σκοπό αυτό προγραμματίζονται σειρά φιλικών αγώνων το τελευταίο δίμηνο (Απρίλιος-Μάιος) λειτουργίας των προγραμμάτων. Στα πλαίσια αυτών, το Σάββατο 16/4 δόθηκαν φιλικοί αγώνες ΜΙΝΙ Βόλεϊ 3Χ3 με τις αντίστοιχες ομάδες του Φοίβου στο Ολυμπιακό Χωριό. Την Κυριακή 17/4 πραγματοποιήθηκαν αγώνες ΜΙΝΙ Βόλεϊ 3Χ3 με τις αντίστοιχες ομάδες των Γλυκών Νερών στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής της Κάντζας. Στους αγώνες αυτούς το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει, σκορ κρατείται για "τυπικούς" λόγους" και όλα τα παιδάκια που συμμετέχουν "φεύγουν" στο τέλος με την ικανοποίηση και τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους !!!

 πατήστε στην εικόνα για να την δείτε μεγαλύτερη

Τα επόμενα φιλικά τουρνουά είναι πλέον προγραμματισμένα για την περίοδο μετά το Πάσχα, με κορυφαία εκδήλωση το Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Παλλήνης στις 22/5, το οποίο φέτος θα είναι "Καλικρατικό", καθώς θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και τα Δημοτικά σχολεία από τις περιοχές του Γέρακα και της Ανθούσας!!!



Με εκτίμηση
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου