Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η σχεδιαζόμενη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού



(...αντί της παύσης της άπληστης εκμετάλλευσης) 
της Μαρίας Σαββίδου

Είναι ξεκάθαρο πως αν συνεχίσουμε χωρίς να λάβουμε δραστικά μέτρα, μελλοντικά θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα σαν είδος. Ο υπερπληθυσμός ορίζεται σε σχέση με την ποσότητα των πρώτων υλών. [...] Όμως το ζήτημα είναι: προς τα πού πρέπει να στραφούν οι προσπάθειές μας; Προς τη μείωση της άπληστης εκμετάλλευσης και εύρεσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας ή προς τη μείωση του πληθυσμού; Οι μέχρι τώρα ενδείξεις πείθουν ότι η ελίτ του πλανήτη έχει στραφεί κυρίως προς τη δεύτερη λύση.
Ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού. Σε πρόσφατο συνέδριο του TED(μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διάσωση του πλανήτη), για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, μίλησε για την ανάγκη χρησιμοποίησης εμβολίων με σκοπό την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. 
Να σημειώσουμε ότι ο TED είναι ένας οργανισμός που χρηματοδοτείται από την εταιρεία που είναι το νούμερο 1 στην λίστα των ρυπογόνων με τοξικά, εταιρειών.

Καθώς αναμένεται ο παγκόσμιος πληθυσμός να φτάσει τα 9 δις περίπου, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. «Αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά με τα νέα εμβόλια, την περίθαλψη, και τις υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού θα μπορούσαμε να τον μειώσουμε [τον παγκόσμιο πληθυσμό] ίσως κατά 10 ή 15%.»

Ωστόσο, αν πάρουμε τα παραπάνω κατά γράμμα τότε δεν βγαίνει κανένα λογικό νόημα. Νέα εμβόλια, καλύτερη περίθαλψη, οικογενειακός προγραμματισμός... όλα αυτά παραπέμπουν σε μια ωραιοποιημένη εικόνα ενός υγιέστερου παγκόσμιου πληθυσμού, με καλύτερη ποιότητα ζωής και άρα μεγαλύτερο προσδόκιμο ηλικίας. Πώς όλα αυτά θα μειώσουν τον πληθυσμό; 



Μήπως απλά είναι συγκαλυμμένες δηλώσεις για δραστικά μέτρα στείρωσης ή πρόκλησης γενετικών ασθενειών που θα μειώνουν την διάρκεια ζωής; Για κάτι ανάλογο είχε μιλήσει σε βιβλίο του το 1977 ο John Holdren, σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, όπου ανάλυε την ανάγκη για μια ολοκληρωτικού τύπου επιβολή δρακόντειων μέτρων για την μείωση του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένης και της στείρωσης.

Στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πέρσι τον Μάιο στην Αττική, το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν η ανάγκη του αποπληθυσμού της Γης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάσκεψη, ο Μπιλ Γκέιτς ανέλυσε ένα σχέδιο που θα επέτρεπε να συγκρατηθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός στα 8,3 δισ.

Αυτά τα σχέδια δεν είναι κάτι πρόσφατο. H σύλληψη της ιδέας ανάγεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950, τότε που άρχισε να διαφαίνεται η πληθυσμιακή έκρηξη.

Στις αρχές του 1990 πραγματοποιήθηκε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του τέτανου (!) σε περιοχές της Νικαράγουα, του Μεξικού και των Φιλιππίνων υπό την αιγίδα της σύμπραξης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Ιδρύματος Ροκφέλερ (η οικογένεια Ροκφέλερ έχει χρηματοδοτήσει μελέτες ευγονικής του ινστιτούτου Κάιζερ-Βίλχεμ σε Βερολίνο και Μόναχο, και είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ).

Αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα το πρόγραμμα εμβολιασμού αποτελούσε μια συγκαλυμμένη προσπάθεια για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Πώς βγήκε αυτή η πληροφορία στην επιφάνεια; Φαίνεται πως ένας Ρωμαιοκαθολικός Οργανισμός, ο Comite Pro Vida de Mexico, κάτι υποψιάστηκε γύρω από τα πραγματικά κίνητρα του εμβολιασμού, μια και ο τέτανος δεν είναι διαδεδομένη ασθένεια στην περιοχή. Πήραν λοιπόν δείγματα από τα εμβόλια για ανάλυση και με έκπληξη βρήκαν ότι περιείχαν την ουσία hCG (Chorionic Gonadotropin), μια φυσική ορμόνη που χρειάζεται για την διατήρηση της εγκυμοσύνης. Όταν συνδυάζεται όμως με τον τοξοειδή φορέα του τετάνου προκαλεί την δημιουργία αντισωμάτων ενάντια στην hCG.

Οποιαδήποτε γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο δεν θα ήταν ικανή να κρατήσει το έμβρυο σε περίπτωση που έμενε έγκυος, με αποτέλεσμα μια συγκαλυμμένη αποβολή.

H προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχώς γίνονται έρευνες για νέες μεθόδους ελέγχου του υπερπληθυσμού. Ο Μπιλ Γκέιτς πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα ήταν ο κύριος χρηματοδότης ενός προγράμματος, που με την χρήση υπερήχων κατευθυνόμενων προς τους όρχεις των ανδρών θα τους καθιστούσε άγονους για έξι μήνες. Το ίδρυμα που χρηματοδοτεί τις εν λόγω έρευνες, σύμφωνα με τον ερευνητή θεμάτων υγείας, Μάικ Ανταμς, έχει προβεί σε ένα νέο πρόγραμμα εμβολιασμού με την χρήση νανοσωματιδίων τα οποία διεισδύουν στο δέρμα μέσω των φολίδων στις τρίχες και «εκρήγνυνται» μόλις έρθουν σε επαφή με τον ιδρώτα, απελευθερώνοντας το εμβόλιο.

Πέρυσι η εφημερίδα London Times δημοσίευσε πληροφορίες για τη συνάντηση που έγινε τον Μάιο στη Νέα Υόρκη ενός «μυστικού κλαμπ δισεκατομμυριούχων» που επικεντρώθηκε στο πώς θα χρησιμοποιούσαν τον πλούτο τους για να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ανάμεσά τους ήταν και οι Μπιλ Γκέιτς, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Τεντ Τέρνερ,Όπρα Γουίνφρει, Τζορτζ Σόρος, και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ
. Αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα μόλις λίγες εβδομάδες μετά την σύσκεψη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Αθήνα.


Το 1989 το έγγραφο National Security Memorandum 200 (έγγραφο για την εθνική ασφάλεια) που είχε συντάξει ο Κίσινγκερ το 1979 αποχαρακτηρίστηκε από «απόρρητο» και δόθηκε στην δημοσιότητα. Σ' αυτό 13 χώρες αναγνωρίζονταν σαν στόχος δραστικής μείωσης του πληθυσμού, ιδιαίτερα των νέων.

Το Μπαγκλαντές, η Ινδία, η Τουρκία, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Μεξικό, η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, η Βραζιλία, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία και η Κολομβία είναι οι χώρες που παρουσίαζαν ιδιαίτερο γεωπολιτικό ενδιαφέρον και στις οποίες ο πληθυσμός θα έπρεπε να είναι υπό «συνθήκες αργής ή και μηδενικής ανάπτυξης».




Οι τρόποι ελέγχου σύμφωνα με το έγγραφο θα ήταν ο «οικογενειακός προγραμματισμός», και το έγγραφο ανάφερε πως η επάρκεια τροφής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο σε μια πολιτική ατζέντα για να δημιουργήσει συνθήκες πείνας στις υποανάπτυκτες χώρες. Τονίζεται πως το πρόγραμμα θα πρέπει να επιβληθεί μέσω του UNFPA (United Nations Fund for Population Activities) έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος οι ηγέτες των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών να δουν την πίεση των ανεπτυγμένων κρατών για οικογενειακό προγραμματισμό σαν μια μορφή οικονομικού ή ρατσιστικού ιμπεριαλισμού.


Από τον Κίσινγκερ μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά μόνο ως προς την χρήση των μέσων... Μέσω των εμβολίων και της αναπτυσσόμενης νανοτεχνολογίας μπορεί πλέον να τεθεί υπό έλεγχο η γεννητικότητα ενός πληθυσμού αλλά και να προκληθούν διάφορες αρρώστιες, όπως για παράδειγμα ο καρκίνος.

Ο πανικός που μπορεί να προκαλέσει η απειλή μιας πανδημίας κάνει τον πληθυσμό να αποδεχτεί ευκολότερα την προοπτική ενός μαζικού εμβολιασμού (θυμηθείτε την γρίπη των πτηνών και πιο πρόσφατα την γρίπη των χοίρων και την αγορά υπέρμετρου αριθμού εμβολίων στην Ελλάδα).

Αν η μείωση του πληθυσμού είναι η λύση για την αποφυγή της μελλοντικής εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους, ποιος δίνει το δικαίωμα σε μια παγκόσμια ελίτ να αυτοδιορίζεται σαν ο σωτήρας του ανθρώπινου γένους; H επιβίωση των λίγων και εκλεκτών (σύμφωνα πάντα με τα δικά τους κριτήρια) δεν είναι ένα είδος ρατσισμού, ένα είδος φασισμού; Μόνο οι ετικέτες έχουν αλλάξει. Τώρα το ονομάζουν «ευγονική» και «οικογενειακός προγραμματισμός». Τίποτα όμως το καλό και ιδεώδες δεν κρύβουν αυτές οι παραπλανητικές λέξεις. Κι επειδή είμαστε δύσπιστοι και σκεπτόμενοι άνθρωποι ποιος δεν μας λέει πως όλη αυτή η κίνηση με τα γενετικά τροποποιημένα φυτά δεν έχει τον ίδιο σκοπό; Να προκαλέσει μεταλλαγές στο DNA των ανθρώπων οι οποίοι θα εμφανίσουν σε κάποια χρόνια θανατηφόρες ασθένειες ή θα γίνουν ανίκανοι να τεκνοποιήσουν;

Και δεν είναι μόνο αυτό. Θυμηθείτε μεγάλες φυσικές καταστροφές των τελευταίων χρόνων. Στην Νέα Ορλεάνη ο τυφώνας Κατρίνα προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων (η Νέα Ορλεάνη κατοικείται κυρίως από τη μαύρη φυλή και είναι άνθρωποι φτωχοί). Στην Χιλή πρόσφατα ο σεισμός σκότωσε χιλιάδες, και τα ίδια σε άλλες περιπτώσεις όπως στην Ινδονησία, την Κίνα ή την Τουρκία.

Στο βιβλίο του «Το σφυρί της Εδέμ» ο Κεν Φόλλετ εξιστορεί την ύπαρξη ενός πανίσχυρου όπλου που μπορούσε να προκαλέσει μεγάλους σεισμούς. Μυθιστόρημα φαντασίας; Λέτε να έχουμε φτάσει στο σημείο να δημιουργούμε νανομηχανές και να μην έχουμε βρει τρόπο να διεγείρουμε τον φλοιό και τα στρώματα της Γης διαταράσσοντας την ισορροπία τους και προκαλώντας έτσι σεισμούς;

Ακόμα κι αν μας βρει κάποια φυσική... φυσική καταστροφή, όπως για παράδειγμα αν μας χτυπήσει κάποιος κομήτης από τους πολλούς που τριγυρίζουν στο ηλιακό μας σύστημα, ή αν ο ήλιος εκτονώσει την ενέργεια του ξεσπώντας σε μια πρωτοφανή ηλιακή καταιγίδα διαλύοντας τον πολιτισμό μας που βασίζεται στην ηλεκτρική ενέργεια, σε χρόνο μηδέν, ακόμα και τότε αυτή η ελίτ έχει φροντίσει για την επιβίωσή της. Ίσως και να ήταν το καλύτερο σενάριο γι' αυτούς• μια μαζική καταστροφή για τον ευρύ πληθυσμό, διάσωση του ανθρώπινου είδους αλλά μόνο όσων θεωρούν εκείνοι άξιους να διασωθούν (συνδέστε: υπόγεια καταφύγια τεραστίων διαστάσεων πλήρως εξοπλισμένα, και την αποθήκη σπόρων στην Ανταρκτική).
[από άρθρο στο Τρίτο Μάτι, τ. 186]


Παρακαλώ συνδέσατε:

με τους Georgia Guidestones
με τη Monsanto
με τα εμβόλια για τη "γρίπη των χοίρων"

... για αρχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου