Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Xρυσαυγούλα, χρυσαυγούλα, να γυρίσεις σου ζητώ…



Posted on 19 Μαΐου, 2011 1:23 πμ by Γαλαξιάρχης (ex Zaphod)

…και κυνήγα μετανάστες κάθε βράδυ

Άλλη μία μαύρη σελίδα προστέθηκε στην πρόσφατη απογοητευτική ιστορία του Νιόνιου, με τις ραδιοφωνικές του δηλώσεις σχετικά με τα προβλήματα της βίας στο κέντρο της Αθήνας, σήμερα το πρωί. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο για χρόνια ευνοούμενος κάθε εξουσίας, τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, ισχυρίστηκε ότι θα πρέπεινα μαζέψουμε όλους τους μετανάστες και τους τοξικομανείς από το κέντρο και να τους μεταφέρουμε σε “αραιοκατοικημένα” νησιά.
Γράφει το Νews247

“Στείλτε τους λαθρομετανάστες σε νησιά”

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος μιλώντας σε εκπομπή για τη βία, με κοινή μετάδοση σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, πρότεινε τη μεταφορά λαθρομεταναστών και τοξικομανών σε νησιά με λίγους κατοίκους.
Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας λόγο για συνεχείς συρράξεις και πρότεινε να κηρυχθεί η πρωτεύουσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Όσον αφορά την πρότασή του για τους λαθρομετανάστες, σημείωσε ότι πρέπει η μεταφορά τους σε νησιά να γίνει υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ.
Δεν μπορεί η Αθήνα να είναι  χωματερή όλων αυτών των ανθρώπων (σ.σ. υπάρχουν τόσα νησιά για να γίνουν “χωματερές”) είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι και οι τοξικομανείς πρέπει να μεταφερθούν σε περιοχές όπου δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι έμποροι ναρκωτικών.

ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

“Διώξτε τους από τη χώρα”

Παράλληλα, ο νέος “προοδευτικός” δήμαρχος Αθήνας, ο Γ. Καμίνης της “υπεύθυνης αριστεράς”, έβγαλε σήμερα εντελώς το προσωπείο και σε ένα διάγγελμα στο δημοτικό συμβούλιο που θα ζήλευε κι ο Μιχαλολιάκος, δήλωσε:
«οι παράνομοι μετανάστες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα και αν δε γίνει αυτό τότε η έννομη τάξη θα πρέπει να τους απομακρύνει, καθώς η κατάσταση είναι δραματική και έχουμε ευθύνη όλοι να κρατήσουμε την πόλη όρθια».
Κι ένα κερασάκι: Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές Καμίνη για την οικονομία. Σχολιάζοντας την κρίσιμη οικονομική κατάσταση ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι «δεν ξέρουμε πως θα είναι η χώρα μας του χρόνου… δεν ξέρουμε αν θα είναι στο ευρώ και την ΕΕ».
Πηγή: Σκάι
O κατήφορος του “προοδευτικού” και “καλλιτεχνικού” χώρου δεν έχει τελειωμό…
Ζαphod
Short URL: http://wp.me/p1pa1c-a8K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου