Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων θα εισπράτεται από τους Δήμους!

Το ακούσατε το νέο; Ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων θα εισπράτεται από τους Δήμους! Θα εκχωρηθούν τα έσοδα από το φόρο στους ΟΤΑ αντί της χρηματοδότησης τους από τον προϋπολογισμό του κράτους!

Εν όψει δημοτικών εκλογών.. θα ήταν πολύ τίμιο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.. κατά τις επαφές τους με τους Δημότες να πουν όλη την αλήθεια..
Βέβαια για να πει κάποιος την αλήθεια προϋποθέτει ότι την γνωρίζει πρώτον και δεύτερον δεν τη φοβάται.. Δηλαδή δεν είναι επαγγελματίας ψεύτης-πολιτικός.

Ποιός έχει από αυτούς τους λάτρεις της εξουσίας στομάχι να πει στους ψηφοφόρους του αλήθειες;
Παιδικοί σταθμοί- ΚΑΠΗ- Πολιτιστικά- Αθλητικά κέντρα..Σχολεία..Κοινωνικές δομές..Νομίζουμε έτσι θα μείνουν..ως έχουν; Πόσοι από μας θα έχουμε την δυνατότητα να πληρώνουμε τους φόρους..τα χαράτσια μας στα ταμεία του Δήμου; Δεν θέλει μεγάλη φαντασία για να δει κανείς τον τόπο του και τη ζωή του σ'αυτόν..σε κανά δυό χρόνια από τώρα..

Ποιός από αυτούς θα μας πει πόσο θα μας στοιχίζει ο άδειος κάδος- ο καθαρός δρόμος- τα όμορφα δέντρα στις πλατείες;
Το νερό..ποιός θα μας πει πόσο θα μας κοστίζει η σταγόνα;
Για τους ιδιώτες που περιμένουν σαν πεινασμένα αγρίμια ν' αρπάξουν τις υπηρεσίες κι ότι άλλο στα χέρια τους..ποιός υποψήφιος διαχειριστής της τύχης του Δήμου μας θα μας το πει;;

Λοιπόν.. θα ήταν πολύ τίμιο να πουν στη γιαγιά ψηφοφόρο- στον πατέρα- στον νέο..σε όλους τους Δημότες την Αλήθεια!
Και πολύ ελπιδοφόρο επίσης θα ήταν..αν δεν είναι ότι επιβάλλουν οι καιροί..επαναστάτες δηλαδή..αν είναι απλώς κομματόσ@@@@ να μην χτυπήσουν καμία πόρτα κανενός εκεί κοντά στις εκλογές!
Όχι τίποτ' άλλο.. αλλά όταν ο κόσμος κάποια μέρα θα πολιορκεί τους Δήμους και όχι πια τη Βουλή..από αυτούς που θα είναι μέσα θα ζητάει το λόγο..
Ας πούμε πως είμαι αλαφροϊσκιωτη και έχω μιά εικόνα..βέβαια και μαθηματικός να ήμουν.. την ίδια εικόνα θα είχα..

Μιά μέρα έξω από τα Δημαρχεία θα γίνεται ''συνωστισμός'' από οργισμένους Δημότες.. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου