Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

"Ιστορική αποχώρηση": Τέλος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από τον SPORT FM

swtirakopoulos456
Ιστορική αλλαγή σελίδας για τον SPORT FM αλλά και ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για το χώρο του αθλητικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αποχωρεί όπως όλα δείχνουν από τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας και αποστασιοποιείται πλήρως από το πρόγραμμα και το περιεχόμενου του.

Ο Έλληνας σπορτκάστερ έλαβε την απόφαση να μη συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κι ως εκ τούτου την επιχείρηση θα τρέχει πλέον ο κ.Δήμας που θα είναι και ο μεγαλομέτοχος. Η απόφαση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου κατέστη στην ουσία σαφής με τη δημόσια παρέμβασή του μέσα απ τη συχνότητα του SPORT FM πριν από λίγες ημέρες. Ο άνθρωπος με το πρόσωπο και τη φωνή του οποίου είχαν ταυτιστεί απολύτως οι ακροατές του σταθμού διαφώνησε κάθετα με τις επιλογές του κ.Δήμα και των συνεργατών του σε δυο επίπεδα.
 
Το πρώτο ήταν η αλλαγή προσώπων κι εκπομπών στο πρόγραμμα του SPORT FM.

Το δεύτερο (όπως έλεγε ο ίδιος σε συνεργάτες του) είναι η τακτική των νυν διοικούντων του σταθμού να προσλαμβάνουν δημοσιογράφους και παραγωγούς υποσχόμενοι ένταξή τους στο μισθολόγιο τη στιγμή που οι υπάρχοντες εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες κι έχουν βάλει πλάτη για να μείνει ο ραδιοσταθμός στον αέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία τετραετία ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος συμμετείχε σε όλες τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου μετά τη σταδιακή αποχώρηση του επιχειρηματία Θέμη Αλαφούζου από την επιχείρηση. Το ίδιο έκανε και μετά την περσινή αποχή του Δημήτρη Κοντομηνά από την ΑΜΚ για την καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου