Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης


Tηλ. Επικοινωνίας: 6973  814252                                                                                        
               6948  308500
               6971  802729

 E-MAIL:            sg6dp@yahoo.gr 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,

     Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε καταρχήν  να ευχηθούμε καλή πρόοδο στα παιδιά, υγεία και δύναμη σε όλους και να καλωσορίσουμε τα πρωτάκια.
 Επιπλέον, καλωσορίζουμε τους δασκάλους που μόλις ανέλαβαν υπηρεσία στο σχολείο μας και μεταβιβάζουμε σε όλους τους διδάσκοντες τις ειλικρινείς μας ευχές για ομαλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
      Σας καλούμε να παραστείτε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων το βράδυ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16-09-2013 και ώρα 20:30 στο χώρο του σχολείου  για να συζητήσουμε φλέγοντα ζητήματα όπως η λειτουργία του απογευματινού ολοήμερου , η μεταφορά των μαθητών κλπ Με την ευκαιρία θα ανταλλάξουμε απόψεις για το σύνολο των θεμάτων του σχολείου.
    Η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, θα υποστηριχθεί από την ενισχυμένη παρουσία του Συλλόγου αλλά και κάθε γονιού.
    Είναι προφανές ότι στην παρούσα φάση, όπου οι οικονομικοί πόροι λιγοστεύουν και η διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μέσων από την πλευρά της πολιτείας δυσκολεύουν, η ενισχυμένη και διαρκής παρουσία των γονιών καθίσταται περισσότερο από ποτέ άλλοτε αναγκαία για την αντιμετώπιση τρεχουσών αναγκών του σχολείου αλλά και για την ποιοτική αναβάθμισή του.
Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή έχει διαμορφωθεί στα 15 ευρώ για τις οικογένειες που ένα παιδί τους φοιτά στο σχολείο μας και στα 20 ευρώ για τις οικογένειες που δύο ή περισσότερα παιδιά τους φοιτούν. Η συντομότερη δυνατή καταβολή της ετήσιας συνδρομής προς τον Σύλλογο Γονέων  είναι απαραίτητη για τη συνέχιση των προσπαθειών του.

      Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε, για μια ακόμη φορά ,να μην εισέρχεσθε και να μη σταθμεύετε επί της οδού Ερατούς (κεντρική είσοδος σχολείου) τόσο κατά τις ώρες προσέλευσης όσο και αποχώρησης των παιδιών ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών αλλά και δημιουργεί καθυστερήσεις.

     Η ανταπόκρισή σας σε όλα τα ανωτέρω αποτελεί αναγκαία και υπεύθυνη στάση απέναντι στην εκπαίδευση των παιδιών μας.
    Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να επισκέπτεσθε το site του Συλλόγου μας "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ" sygoki.blogspot.com ή να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου.




                                                                                                  Το Δ.Σ. του Συλλόγου.
You are subscribed to email updates from Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δ. Σ. Παλλήνης
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου