Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

30 χρόνια Μάριζα Παλλήνης και συνεχίζουμε


Επετειακό χαρακτήρα έχει αποκτήσει για τον σύλλογο η φετινή ετήσια εκδήλωσή του καθώς συμπίπτει με τα τριακοστά γενέθλιά του.
Αναλυτικά:

Η φετινή εκδήλωση του συλλόγου μας, είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για τα μέλη μας. Και αυτό για τον λόγο ότι αποκτά επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπίπτει με την συμπλήρωση των 30 χρόνων της –επίσημης- λειτουργίας του.

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός σύλλογος της "Μάριζας", έχει ιδρυθεί τον Ιούνιο του 1983. Ανεπίσημα, βέβαια, η δράση του λογίζεται από τα τέλη της δεκαετίας του 70', όταν τότε, οι πρώτοι κάτοικοι του οικισμού αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια όμορφη παρέα και να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την γειτονιά τους «βοηθώντας» την να αναπτύσσεται και να βελτιώνει την καθημερινότητά της.
Εκείνοι οι άνθρωποι λοιπόν, που δραστηριοποιήθηκαν τότε, στην πορεία σκέφτηκαν και την ιδέα του συλλόγου. Και μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα, αυτή, όλο και περισσότερο ωρίμαζε... μέχρι που φτάσαμε στο 1983 και η... συντροφιά της "Μάριζας", απέκτησε καταστατικό και όλες τις επισημότητες!

Από τότε ως σήμερα, ο σύλλογος λειτουργεί αδιάκοπα. Άλλοτε πιο ζωηρά, άλλοτε λιγότερο (λόγω καταστάσεων και συγκυριών), αλλά πάντα οι άνθρωποι του φροντίζουν για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Η «Μάριζα» λοιπόν «μεγάλωσε». «Έγινε» 30 ετών! Αλλά δεν κουράστηκε. Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς δείχνει να είναι ακμαία και με διάθεση να προσφέρει κι άλλα πολλά.
30 χρόνια Μάριζα Παλλήνης λοιπόν, να τα… εκατοστίσουμε και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!
 
Για τον σύλλογο «ΜΑΡΙΖΑ»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου