Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Παράνομη εκπομπή σήματος από την κυβέρνηση


Μία ΕΡΤ-«μαϊμού» επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση, αγνοώντας τις τεκμηριωμένες προτάσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ. Από το πρωί της Τετάρτης, εκπέμπεται σε τρεις συχνότητες της ψηφιακής τηλεόρασης της ΕΡΤ μία κάρτα που αναγράφει «Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση».
Η προκλητική αυτή ενέργεια, που γίνεται τη στιγμή που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πραγματοποιούν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον αρμόδιο υπουργό, δείχνει ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί προσχηματικά τον διάλογο, προχωρώντας τον αρχικό της σχεδιασμό, ο οποίος οδήγησε στο «μαύρο» της 11ης Ιουνίου.
Το ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ δεν έχει αδειοδοτηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το ΥΠΟΙΚ δεν έχει αναρτήσει προκήρυξη διαγωνιστικής διαδικασίας, ενώ δεν υπάρχει ούτε σύμβαση που να δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Για την εκπομπή σήματος της "Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης", φαίνεται ότι χρησιμοποιείται ιδιωτικό στούντιο, το οποίο έχει εμπλακεί σε μικτή παραγωγή της ΕΡΤ ΑΕ και για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελέα Παναγιώτα Φάκου.
Πηγές: ΝΕΤ, ΕΡΑ
Σχετικές ειδήσεις:
ΠΟΣΠΕΡΤ & Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Το πραξικόπημα εξελίσσεται σε τηλεπειρατεία
ΕΔΤ: Το ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ
Ο Π. Καψής για το σήμα εκπομπής της «ΕΔΤ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου