Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Tα "τρωκτικά".. άρχισαν να ροκανίζουν κιόλας τα λεφτά της "βοήθειας"!

 Τα ψέμα πάει σύννεφο...






Η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε. ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega διέψευδε απο χθές μέχρι και σήμερα, με ανακοίνωσή της το γεγονός ότι έλαβε δάνειο ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ.



Οπως τονίστηκε και στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το δάνειο που συνάφθηκε με πέντε τράπεζες ήταν ύψους μόλις 10 εκατομμυρίων από τα οποία εκταμιεύθηκαν τα 8,5 εκατομμύρια. Για το σκοπό αυτό μάλιστα, όπως τονίστηκε, υποθηκεύτηκαν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας.

Κι όμως,... σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών από προχθές, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η Τηλέτυπος Α.Ε. φέρεται να έχει γνωστοποιήσει στις αρμόδιες αρχές του Χ.Α ότι έχει συνάψει ομολογιακό δάνειο 98 εκατομμυρίων ευρώ...(!!)

Η ίδια ανακοίνωση είχε μεταδοθεί στις 3/1/2013 και ώρα 14.17' από το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αριθμό είδησης 12144176.
Σημειωτέον ότι η είδηση και τα γεγονότα δεν είχαν διαψευσθεί η ανασκευασθεί απο τον οποινδήποτε μέχρι πρότινος, που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με δική του ανακοίνωση κατά του Mega,... με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ και την εμπλοκή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε αυτήν.


Δημοσιευμένη  εικόνα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου