Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος


tsoxatzopoulos1_16-4-2012Η μαραθώνια απολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα...
της Δευτέρας το Πάσχα.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς χειροπέδες -  όπως κατά την προσαγωγή του -  με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και του αρμόδιου εισαγγελέα.  Απόψε θα παραμείνει στην Ασφάλεια και ενδεχομένως την Τρίτη θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. 
Ο πρώην υπουργός απολογήθηκε με την κατάθεση υπομνήματος, που αριθμεί περίπου 15-20 σελίδες και απαντώντας σε ερωτήσεις του ανακριτή για την υπόθεση.
Συμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία της νομιμοποίησης από εγκληματική δραστηριότητα που του έχει αποδοθεί και επιχείρησε να αποδομήσει το κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας: "Δεν έχω καμία σχέση με τις ύποπτες offshore και κανένα από το εμβάσματα που μου καταλογίζονται δεν εχει κατατεθεί σε δικό μου λογαριασμό".
Πέρασε το ανακριτικό κατώφλι γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα - κατά την είσοδό του είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν «Σύγγνωμη που σας έφερα εδώ Δευτεριάτικα» -  και ξεκίνησε να απολογείται γύρω στις 12 το μεσημέρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου