Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Περισσότερα από 600 (!) παιδιά συμμετείχαν στην ψυχαγωγική βραδιά του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης βόλεϊ


Τείνει να εξελιχθεί στην μεγαλύτερη ψυχαγωγική εκδήλωση στα διοικητικά όρια του Ενιαίου Δήμου Παλλήνης, το πάρτι που διοργανώνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Αθλητικός Όμιλος Παλλήνης Βόλεϊ.
Περισσότεροι από 600 (!) νέοι, ηλικίας 10 ως και 16 ετών κατέκλυσαν στην κυριολεξία, την αίθουσα αθλοπαιδιών του κλειστού γυμναστηρίου της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου και υπό τους ήχους μουσικής που ακούγεται από τις ηλικίες αυτές, εξελίχθηκε και κορυφώθηκε ένα πρωτόγνωρο ξεφάντωμα….!
Η λεωφόρος Μαραθώνος στα σημεία που εφάπτεται με το χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, παρουσίαζε πρωτοφανή κυκλοφοριακή συμφόρηση όσο διάστημα οι γονείς στάθμευαν για να αποβιβαστούν τα παιδιά τους και η ίδια η εικόνα επαναλήφθηκε λίγες ώρες μετά, από 12 μεσάνυχτα και ύστερα, όταν παραλαμβάνονταν αποκαμωμένα από το χορό και «λουσμένα» στον ιδρώτα!
Τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, επιμελήθηκαν οι αθλήτριες των τμημάτων Παγκορασίδων και Κορασίδων του Α.Ο. Παλλήνης Βόλεϊ και όσο διαρκούσε το πάρτι,υπήρχε επιστασία από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού φορέα.
Ιδιαίτερη πάντως εντύπωση προκάλεσε η αθρόα συμμετοχή των νέων παιδιών και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του ενιαίου Δήμου και το γεγονός που σχολιάστηκε από τις ομάδες των ενηλίκων (γονέων των παιδιών) που επέλεξαν να περιμένουν τους βλαστούς τους, σχηματίζοντας σε παρακείμενα σημεία τα γνωστά «πηγαδάκια», ήταν η υψηλή διεισδυτικότητα που είχε η αναγγελία πραγματοποίησης της ψυχαγωγικής βραδιάς προς κάθε σχολείο της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας!
Κανείς δεν μπόρεσε να «αντιληφθεί» τον αποτελεσματικό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των νέων του Δήμου και η επικρατέστερη άποψη. ότι το κοινωνικό δίκτυο facebook συνέβαλε δραστικά σε αυτό, μάλλον έχει βάσεις…
Η εκδήλωση της συνάθροισης άνω των 600 νέων παιδιών στο κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης, προσδιορίζει και μία άλλη παράμετρο που καλό είναι να προβληματίσει όσους πρέπει και κυρίως τη δημοτική αρχή.
Οι νέοι αυτής της ηλικίας διψάνε για εκδηλώσεις αυτού του ψυχαγωγικού χαρακτήρα και δυστυχώς δεν τις «βρίσκουν», δεν τις έχουν….
Η εκτίμηση εδραιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από τα έκδηλα στα πρόσωπα των παιδιών συναισθήματα χαράς, με τα οποία προσέρχονταν στο κλειστό γυμναστήριο, αλλά και από τον εφησυχασμό των γονέων ότι τα παιδιά τους θα ψυχαγωγούνταν σε ασφαλή χώρο.
Όλα τα εύσημα στο διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης βόλεϊ και ιδιαίτερα, στην πρόεδρό του, κ. Ευγενία Παπαγεωργίου-Μπάγια, Εισαγγελέα Εφετών και αφοσιωμένη με αγάπη με πείσμα στα συστατικά που συγκροτούν και προάγουν την υγιή αθλητική άμιλλα.
νεολογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου