Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!



  • 10
     
 ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς “ επιβραβεύονται” από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το tro-ma-ktiko.gr, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…
Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
tromaktiko1 ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν “ παρενδυτικό φετιχισμό”, ή σκέτο “ φετιχισμό”, ή “ ηδονοβλεψία” ή “ σαδομαζοχισμό”, τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως “ ανάπηροι” εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό “ αναπηρίας” ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).
tromaktiko2 ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Με “ ποσοστά αναπηρίας”, επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν “ παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια”, ή είναι “ πυρομανείς” ή “ κλεπτομανείς”.
tromaktiko3 ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Δείτε ολόκληρη τη σελίδα 102 (χωρίς τις επισημάνσεις):
tromaktiko4 ΣΟΚ! Οι παιδόφιλοι θεωρούνται επισήμως… ανάπηροι!
Μέχρι το συγκεκριμένο ΦΕΚ, τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορούσε να θεωρηθεί (φυσικά!) “ αναπηρία”.
Πηγή: tro-ma-ktiko.g

1 σχόλιο: