Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Μεσογείων μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2014

Γιώργος Αποστολίδης: Το νου σας Δημότες... Σας έχουνε δουλέψει πολλές φορές και χρόνια τώρα... Αυτή η χρονιά είναι η χρονιά των Δημοτών και αυτές οι πολιτικές θα ανατραπούν και ΟΛΑ θα μπουν στη θέση τους!!!

mesogeiwn_350801327
Η πεζογέφυρα «Γελαδάκη» στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής θα φέρει μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2014 αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Μεσογείων, καθώς τόσο θα διαρκέσει η κατασκευή της πρώτης φάσης του έργου.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, η κυκλοφορία των οχημάτων σε μήκος 300 μέτρων επί της Λεωφόρου Μεσογείων περιορίζεται σε δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, μία υπέργεια και μία υπόγεια.
Επίσης, τίθενται σε εφαρμογή και άλλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως:
- Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 50 χλμ. ανά ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων, σε απόσταση 300 μέτρων πριν και κατά μήκος των έργων.
- Απαγόρευση της προσπέρασης οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Μεσογείων στην περιοχή των έργων
- Αντιδρόμηση της οδού Χλόης, στο τμήμα της από τη Λ. Μεσογείων, προς και μέχρι την οδό Τρικάλων.
- Μονοδρόμηση των οδών Αγίας Θέκλας, στο τμήμα της από την οδό Κορινθίας, προς και μέχρι την οδό Κρήτης, Ηλιακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Τρικάλων, προς και μέχρι τη Λ. Μεσογείων, Τρικάλων, στο τμήμα της από την οδό Ανδριανού, προς και μέχρι την οδό Ηλιακοπούλου.
- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων: στο υπέργειο τμήμα της, από την οδό Αγ. Βασιλείου ως την οδό Αγίας Θέκλας και στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Βεργίνας ως την οδό Αγίας Θέκλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων ως την οδό Ηλιακοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Μεσογείων: στο υπέργειο τμήμα της 100 μ. πριν από τη συμβολή της με την οδό Χλόης ως την οδό Ηλιακοπούλου και στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Ευκαλύπτων ως την οδό Ηλιακοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα.
«Οι ρυθμίσεις αυτές θεωρούνται απαραίτητες τόσο για την κατασκευή του έργου, όσο και για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών και των εργαζομένων» αναφέρει το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου