Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συγγενής χρυσαυγίτη βουλευτή ο υπεύθυνος των ερευνών της ΕΥΠ για την Χρυσή Αυγή!

Συγγενής χρυσαυγίτη βουλευτή ο υπεύθυνος των ερευνών της ΕΥΠ για την Χρυσή Αυγή!Έχει στενή συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής
- Σήμερα το πρωί η ξαφνική αποπομπή του προϊσταμένου της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ
- Υπο αντικατάσταση είναι και στενός του συνεργάτης που συμμετείχε στις  έρευνες
'Αλλο ένα στοιχείο που έχει την σημασία του έρχεται στο φως σχετικά με την αποπομπή του προισταμένου της Γ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας ο οποίος είχε την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής!
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι στενός συγγενής βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Το ερώτημα είναι πως η ΕΥΠ δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που έκανε τις έρευνες για την Χρυσή Αυγή είναι στενός συγγενής βουλευτή του κόμματος που ερευνάται.....
Η αποπομπή έγινε το πρωί και ακόμα δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΥΠ με την βοήθεια του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων διερευνούσε την δράση της Χρυσής Αυγής. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπο αντικατάσταση είναι και κοντινός του συνεργάτης.
Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας ήταν υπεύθυνη για τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες.
Μάλιστα, ότι στοιχεία είχαν συλλεγεί είχαν αποσταλεί στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Βουρλιώτη.
Το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου