Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του Πρωθυπουργού



O υπουργός Υγείας  έθεσε την παραίτηση του  στην διάθεση του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας, αφού εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική.  Επίσης άφησε αιχμές για την υιοθέτηση ενός νέου Μνημονίου, το οποίο πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο των υπουργών και όχι μόνο από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια η πολιτική του έχει δημιουργήσει στα νοσοκομεία και στο ασφαλιστικό σύστημα, πιεζόμενος και από τις κυβερνητικές δεσμεύσεις απέναντι στην τρόικα, έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του πρωθυπουργού.
Επίσης ο υπουργός Υγείας έθεσε θέμα και ενισχυμένης πλειοψηφίας για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου (πλειοψηφία 180 βουλευτών) για την περίοδο 2012 -2015.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν έχει γίνει δεκτή από τον πρωθυπουργό αλλά με δεδομένο το κλίμα ανασχηματισμού μπορεί να καθυστερήσει και κάποιες μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου