Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Γιατί ο Βενιζέλος επέμεινε, και πήρε, το υπουργείο εξωτερικών;

Σαν απλός πολίτης που συνήθισα τόσα χρόνια να πονηρεύομαι με κάθε κίνηση και ιδίως επίμονη, των πολιτικών μας, έρχομαι με αφέλεια να ρωτήσω: γιατί ο Βενιζέλος επέμεινε τόσο πολύ στην ανάληψη και του υπουργείου των εξωτερικών; Ας τα πάρουμε από την αρχή, αναλύοντας ταυτόχρονα και την σκέψη μου. Για να είμαι ειλικρινής την υποψία μου την δημιούργησε ένα συντάκτης του Ίντερνετ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταρρεύσει οικονομικά και τα χρέη του είναι τεράστια, όπως γράψανε τελευταία τα ΜΜΕ. Δυνατότητα να αποπληρωθούν τα υπάρχοντα χρέη, αλλά και τα μελλοντικώς επερχόμενα όπως ανέλυσαν οι συντάκτες, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Στο υπουργείο των εξωτερικών υπάρχουν πολλά μυστικά κονδύλια, η διαχείριση των οποίων γίνεται αφανώς από τον εκάστοτε υπουργό. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τακτοποιηθούν εν μέρει ή εν όλω τα χρέη του κόμματος; Θα μπορούσε τώρα να γίνει ένας δημόσιος έλεγχος των χρεών του ΠΑΣΟΚ για να γνωρίζουμε την συνέχεια;

Είπα από την αρχή ότι απλά την αμαρτωλή μου σκέψη εκφράζω. Δεν υποστηρίζω τίποτα χωρίς να το δω ή να το διαβάσω, απλά, ως συνήθως περιμένω.

Στέφανος Γ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου