Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Επιτυχημένη Εκδήλωση της Αποκριάτικης Γιορτής του 6ου δημ. σχολ. Παλλήνης


Αγαπητοί γονείς,

στις 16 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια Αποκριάτικη Γιορτή του Συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους γονείς που συνεισέφεραν στον μπουφέ και βοήθησαν στο στήσιμο και τη διοργάνωσή της.



Επίσης θέλουμε  να ευχαριστήσουμε το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη για την ευγενική προσφορά του σε προϊόντα χρήσιμα για τη γιορτή μας, τον πολυχώρο Blanos για την προσφορά του σε προσκλήσεις, τον κύριο Χρήστο Ρουγκάλα που συνέδραμε αποφασιστικά στην μουσική κάλυψη της βραδιάς καθώς και τη δασκάλα χορού κα. Μαρία Τσίτου που πρόσφερε πολύ κέφι και ζωντάνια στη γιορτή μας.

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται για μαθήματα μοντέρνου χορού και latin για παιδιά να προσέλθουν το Σάββατο 6 Aπριλίου στις 11.00 π.μ. στο χώρο του σχολείου  για να συζητήσουμε για τη δημιουργία τμήματος.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζουν τη λειτουργία τους  τα τμήματα ζωγραφικής, σκακιού και χορωδίας για παιδιά ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής των γονέων στα τμήματα χορών latin, παραδοσιακών και γυμναστικής ανδρών που διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος. 
Πληροφορίες :
Γερασιμόπουλος Κων/νος    6948308500
Γιαννόπουλος Γιώργος         6977788877
                                                                                                                    Το Δ.Σ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου