Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«Τα λαμόγια της Βουλής»



thumb
Εκρηκτικές και κωμικοτραγικές διαστάσεις έχει λάβει η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και της παράταξής της στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, με αφορμή το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την Ανώτατη Εκπαίδευση.
Με ανακοίνωσή της που φέρει τον τίτλο «τα λαμόγια της Βουλής» η ΔΑΠ ΝΔΦΚ του Οικονομικού της Νομικής επιτίθεται στα κόμματα που ψηφίσαν το νομοσχέδιο (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ)  και αναφέρει χαρακτηριστικά, δείχνοντας το πολεμικό κλίμα που επικρατεί: «Όχι ρε αλήτες, δεν θα επιτρέψουμε να αλώσετε και το Πανεπιστήμιο. Αρκετή ζημιά προκαλέσατε…».
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:
Η θέση μας απέναντι στο νέο Νόμο είναι αρνητική και δηλώνουμε ότι θα αντισταθούμε στις επιταγές του Κου George Papandreou, της Κας Anna Diamantopoulou, του Κου Antonis Samaras, του κολλητού της Υπουργού Παιδείας Κου Aris Spiliotopoulos και όλων όσων ονειρεύονται τη διάλυση των Πανεπιστημίων και την συγχώνευσή τους με τα πολιτικά κόμματα!
Οι πολιτικοί αυτής της χώρας βύθισαν την Ελλάδα στη διαφθορά, έπνιξαν την ελληνική οικονομία στα χρέη, διέσυραν το όνομα της χώρας μας διεθνώς, μετέτρεψαν τη χρηματοδότηση της ΕΕ σε πρωθυπουργικές βίλλες, διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ισοπέδωσαν τις εργασιακές σχέσεις και καταδίκασαν μια ολόκληρη γενιά στην ανεργία ή στη φυγή στο εξωτερικό! Οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων της SIEMENS, του Βατοπαιδίου, του Χρηματιστηρίου και δεκάδων άλλων σκανδάλων, αποφασίζουν τώρα ότι για όλα αυτά πρέπει να πληρώσει το Πανεπιστήμιο και κατ’ επέκταση οι φοιτητές και οι οικογένειές τους.  Όχι ρε αλήτες, δεν θα επιτρέψουμε να αλώσετε και το Πανεπιστήμιο. Αρκετή ζημιά προκαλέσατε…»
Τα σχόλια δικά σας…
Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου