Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - Πολιτική παρωδία (+playlist)

Τρίτη ημέρα απεργία πείνας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Σουηδία


Τρίτη ημέρα απεργία πείνας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Σουηδία
Κατά της εξαθλίωσης από τα μνημόνια.
Κι όμως η επαναστατική πράξη αντίστασης του Λευτέρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος βρίσκεται για τρίτη και τελευταία ημέρα σε απεργία πείνας στη Στοκχόλμη, με τίμημα την ίδια την προσωπική του υγεία, δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στη Σουηδία. «Είναι μια πράξη διαμαρτυρίας, κατά του ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας», δηλώνει ο ίδιος σε επικοινωνία με την kontranews, αναφερόμενος στην εξαθλίωση ολόκληρου του ελληνικού  λαού από τις απάνθρωπες μνημονιακές πολιτικές.
Δεκάδες βουλευτές, από όλο το πολιτικό φάσμα της πολιτικής

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν μισθό 250-300 ευρω ...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω ...
1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.
7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong-Thrakon Δύο μερούλες αν δεν πάρει κανένας Έλληνας προϊόντα από τις παραπάνω δουλεμπορικές σπείρες, θα το σκεφτούν πολύ προτού κάνουν άλλη τέτοια πρόταση.

Αποχαρακτήρισαν 55 εκατομμύρια στρέμματα δάσους! - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Αποχαρακτήρισαν 55 εκατομμύρια στρέμματα δάσους! - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το ΒΗΜΑ λεει Ψέματα

Στη σημερινή συγκυρία είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά το ψέμα.  Πόσο μάλλον όταν αυτό παρουσιάζεται ως αλήθεια από έντυπα τα όποια έχουν αναλάβει… (αλήθεια, με το αζημίωτο;)  τη διάσωση της χώρας από τον κίνδυνο της κατάρρευσης.
Σας παρακαλώ, λοιπόν, να με βοηθήσετε να πω και εγώ τη δική μου ιστορία, ώστε να αποκαλυφθεί το ψέμα και η μεθόδευση που στόχο έχει τη συκοφαντία του προσώπου μου, τη φίμωση μου και έμμεσα τον εκφοβισμό μου και άλλων που θα ήθελαν να μου δώσουν βήμα να πω τις απόψεις μου 
 
Αναφέρομαι σε έντυπα που κάνουν πραγματικό αγώνα να συνετίσουν τους πολίτες οι οποίοι  δεν λένε να δουν τον «σωστό δρόμο», να τον ακολουθήσουν και «να στηρίξουν, χωρίς ερωτήματα και επιφυλάξεις, την τιτάνια μάχη» της σημερινής Κυβέρνησης συνεργασίας  «να σώσει» τη χώρα. 
Αναμφίβολα, η ναυαρχίδα αυτών των εντύπων είναι το «Βήμα της Κυριακής». Θεματοφύλακας όλων αυτών των αξιών που διαπερνούν τις ηγεσίες και τους στενούς τους συνεργάτες που μας κάνουν την χάρη, σε συνεργασία με αντίστοιχους τους και ομοιόβαθμους τους στη Γερμανία και αλλού, να μας κυβερνούν.

Στο φύλλο της Κυριακής της 4ης Μαΐου, στη στήλη «ΒΗΜΑματοδότης», με τίτλο «Βαθύ ΠαΣοΚ και ΣΥΡΙΖΑ»,

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Με «χαριστικές» διατάξεις σβήνουν ποινικές ευθύνες ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Απαλλαγή από ποινικές ευθύνες κρατικών αξιωματούχων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, αλλά και ευρεία «νομιμοποίηση» παράνομων πληρωμών από κρατικούς φορείς και δήμους, προβλέπουν νομοθετικές διατάξεις που ισχύουν ήδη, προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις στο δικαστικό σώμα.
Οι «χαριστικού τύπου» διατάξεις που παραγράφουν ποινικές ευθύνες για εμπλεκομένους σε σκάνδαλα –όπως για παράδειγμα τα εξοπλιστικά– και άλλες που προβλέπουν νομιμοποίηση παράνομων πληρωμών εκατ. ευρώ, ψηφίστηκαν, οι περισσότερες, πρόσφατα στο πλαίσιο του πολυσυζητημένου πολυνομοσχεδίου.

Οι εν ισχύι διατάξεις, αφού έχουν πλέον καταστεί νόμοι του κράτους, επιφέρουν τις πρώτες συνέπειες, καθώς δικογραφίες που

Τροπολογία Αρβανιτόπουλου τα δίνει όλα στα ιδιωτικά σχολεία


Αρβανιτόπουλος

Θάνατο για την ιδιωτική εκπαίδευση αποκαλούν οι εργαζόμενοι σε αυτή τροπολογία του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Με αυτή σταματά κάθε εποπτικός έλεγχος της πολιτείας σε σχολεία, ωρολόγια προγράμματα, προσόντα εκπαιδευτικών, διορισμούς, απολύσεις. Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) απαντά με 24ωρη απεργία (14/5) και στάσεις εργασίας (21 και 22/5) σε αυτό που αποκαλεί αντισυνταγματικό πραξικόπημα. Οι εκπαιδευτικοί, μάλιστα, σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο αποχής τους από τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ:
«Ολοκληρώνει το καταστροφικό του έργο στην ιδιωτική εκπαίδευση, με εντολές των σχολαρχών, ο Υπουργός Παιδείας. Χωρίς καμιά προειδοποίηση ή διαβούλευση, όπως έπραξε και με την πρόσφατη ρύθμιση του πολυνομοσχεδίου που διέλυσε τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, περνά με (ν)τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές διατάξεις με τις οποίες ουσιαστικά λήγει η εποπτεία της πολιτείας