Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Alex Pak: «Οι εργαζόμενοι μας πτώχευσαν”!


Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της ελληνικών συμφερόντων εταιρείας Alex Pak καθώς αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας σχετικά με την αιφνιδιαστική προσφυγή της διοίκησης με την οποία ζητά την ακύρωση προηγούμενης απόφασης που δικαίωνε τους εργαζόμενους για τη μη ένταξή τους στις διαδικασίες που προβλέπει το άρθρο 99.
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αιφνιδιασμένοι, αφού δεν περίμεναν τώρα την δράση της διοίκησης και ενώ έχουν στα χέρια τους κερδισμένη υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων που τους δίνει το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατάσχεση.
Στο ερώτημα: «γιατί δεν εκτελέσατε την υπερ σας απόφαση μέχρι τώρα;» η απάντηση που έδωσε στο xrima.gr η κα.Μαρία Αργυρού, πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Alex Pak ήταν: «δεν προλάβαμε!». 
Στο μεταξύ η διοίκηση προχώρησε από την περασμένη Δευτέρα σε παύση πληρωμών, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην λαμβάνουν ούτε τα 20(!) ευρώ εβδομαδιαίως που τους έδινε η εταιρεία ως έναντι πληρωμών.
“Oι εργαζόμενοι φταίτε που κλείνει η εταιρεία”, δηλώνει η διοίκησή της προς τους εργαζόμενους που διεκδικούν με ένδικα μέσα τα δικαιώματά τους, “μπλοκάροντας” κατά κάποιο τρόπο τις “βλέψεις” του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου