Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Επιμόρφωση προνομιούχων...κ.Μπαμπινιώτη???


- Η ΟΛΜΕ κατήγγειλε ότι:

H ΔΕ-ΕΣΣΕ (Διαρκής Εκπαίδευση), με την Επιστημονική Συνεργασία και Επίβλεψη του Εργαστηρίου Κοινωνικής και Πειραματικής Ψυχολογίας του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, διοργανώνει Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο: «Υποστηρίζοντας το Έργο των Εκπαιδευτικών στο Σύγχρονο Σχολείο».

Η συγκεκριμένη επιμόρφωση, σύμφωνα με την προκήρυξη, «θεωρείται πιστοποιημένη και μοριοδοτείται κατά την κρίση των εκπαιδευτικών για κατάληψη θέσεων Διευθυντών & Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων, Σχολικών Συμβούλων, Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων», και το «κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 800 €». Το γνωρίζατε κύριε Μπαμπινιώτη; Αν όχι τότε είναι ακόμα χειρότερα!

- Για να συμπληρώσω την καταγγελία της ΟΛΜΕ. Η παραπάνω επιμόρφωση μοριοδοτείται με 28,5 ΜΟΡΙΑ παρακαλώ με βάση σχετικό έγγραφο που μοιράστηκε στα σχολεία και στο οποίο αναγράφεται πως υπήρχε και δυνατότητα ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ στην αποπληρωμή των 800 ευρώ. Δηλαδή, 28,07 ευρώ το κάθε μόριο. Δεν είναι και άσχημα! Από τη στιγμή που οι διάφορες επιμορφώσεις, τα διάφορα σεμινάρια και τα διάφορα μεταπτυχιακά που παρέχουν πολλοί επιστημονικοί φορείς και επιστημονικές ενώσεις δεν είναι δωρεάν, άνοιξε ο δρόμος για ανισότητες και διακρίσεις στην συλλογή μορίων και τελικά στην επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης. Όποιος έχει να πληρώσει έχει και περισσότερες πιθανότητες να συλλέξει τα απαιτούμενα μόρια.Εκτός αν η ηγεσία του υπουργείου παιδείας θεωρεί ότι οι αποδοχές των εκπαιδευτικών είναι πολύ υψηλές ώστε να περισσεύουν 800 ευρουλάκια από τον καθένα για επιμόρφωση ή ότι η επιμόρφωση πρέπει να είναι προνόμιο μόνο όσων διαθέτουν χρήματα.
σΑτΥρΟπΡόΚοΣ

Δήλωση Ρεμπούτσικα, Γκανά, Πρωτοψάλτη....

Απόψε (4-5-12), ακριβώς μετά την ομιλία του 


Αρχηγού του Πασόκ κ. Βενιζέλου στο 


Σύνταγμα, ακούστηκε από τα 



μεγάφωνα –με φόντο την πράσινη «θάλασσα» 


των πλαστικών σημαιών- το τραγούδι Σε όλα 


τα νησιά,σε μουσική της 


Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Μιχάλη 


Γκανά, με την φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.



Επειδή κανείς από τους τρεις μας δεν ρωτήθηκε από κανέναν, αναρωτιόμαστε ποιοι και με 


ποιο δικαίωμα μας 


«στρατολόγησαν» στο συγκεκριμένο κόμμα και μας έβαλαν να το διαφημίζουμε χωρίς την 


άδειά μας.

Δηλώνουμε εμβρόντητοι και βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτή την συμπεριφορά και 



προειδοποιούμε: 


απαγορεύουμε την χρησιμοποίηση οποιουδήποτε τραγουδιού μας από οποιοδήποτε κόμμα.



Μιχάλης Γκανάς - Ευανθία Ρεμπούτσικα - Άλκηστις Πρωτοψάλτη

ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ στην Β’ Αθήνας – Πάλη ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ για την πρώτη θέση



ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ στην Β’ Αθήνας – Πάλη ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ για την πρώτη θέση
Αν οι δημοσκοπήσεις επαληθευθούν θα μιλάμε για το κύκνειο άσμα του ΠαΣοΚ στη Β΄Αθήνας. Όπως μάθαμε αυτή την στιγμή Σύριζα και ΚΚΕ παλεύουν για την πρώτη θέση με τις ίδιες πιθανότητες και το ΠαΣοΚ αρκετά πίσω παλεύει για την Τέταρτη θέση,πλησιάζοντας με δυσκολία το διψήφιο νούμερο..
Σύμφωνα με το kafeneio-gr, σφαγή θα γίνει και με τους βουλευτές που εκλέγονται και όπως όλα δείχνουν το ΠαΣοΚ θα  εκλέξει 5 με αποτέλεσμα πολλοί πρωτοκλασάτοι να μείνουν απ»έξω…..

Όλοι νόμισαν ότι οι μετανάστες ήταν “προσφορά” του αδιάβαστου από την Αμυγδαλέζα! Όμως, το “Στοχασμός-Πολιτική” έλυσε τις απορίες…


Αποκλειστικό! Μεγάλη επιτυχία του Γ. Παναγιωτακόπουλου…


…κατόρθωσε να μεταφέρει 350 αλλοδαπούς που μαζεύουν φράουλες στην Ηλεία, για τη συγκέντρωση του Βενιζέλου.
Άντε και προαγωγή στον μεγάλο ηγέτη της Δεξιάς Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ.

Σοφία Σακοράφα


Σοφία Σακοράφα, Υποψήφια Βουλευτής Β' ΑθηνώνΑνατροπή στην Ελλαδα, Μήνυμα στην Ευρώπη- ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... παλεύει για την υπόθεση του εχθρού
εκείνος που δεν πάλεψε για τη δική του υπόθεση

Εκείνος που μένει στο σπίτι όταν αρχίζει η πάλη

Εκείνος που μένει στο σπίτι όταν αρχίζει η πάλη
κι αφήνει άλλους να αγωνίζονται για τη δική του υπόθεση
αυτός πρέπει να προσέχει: διότι
όποιος δεν μοιράστηκε την πάλη
θα μοιραστεί την ήττα.
Ούτε καν την ήττα αποφεύγει
όποιος θέλει να αποφύγει την πάλη: διότι
παλεύει για την υπόθεση του εχθρού
εκείνος που δεν πάλεψε για τη δική του υπόθεση

ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ 
Σοφία Σακοράφα

υπογραφή: Σοφία Σακοράφα

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Bόμβα από ΣΥΡΙΖΑ: Υπονοεί απόπειρα νοθείας - Ζητεί στοιχεία για την Singular


Mε μια επιστολή-βόμβα προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει ευθέως ζήτημα γνησιότητας του εκλογικού αποτελέσματος και διαδικασιών διεξαγωγής των εκλογών!
Μετά την Ρωσία που στέλνει παρατηρήτές, μετά τον ΟΑΣΕ του οποίου κλιμάκιο αφίχθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα και είχε συναντήσεις με στελέχη των μικρών κομμάτων, τώρα έρχεται επίσημα ένα κόμμα το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πολύ υψηλά και ζητεί εγγυήσεις και διευκρινίσεις προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι ανόθευτο.
Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα κόμμα θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογικό περίοδο θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών. Το 2000 η Νέα Δημοκρατάι είχε καταγγείλει νοθεία, αλλά ... μετά τις εκλογές και την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος.
Είχε μάλιστα εκδώσει και "μαύρη βίβλο" όπου αποδεικνυόταν ότι περί τους 150.000 ψηφοφόρους ήταν ξένοι που είχαν αποκτήσει με ταχυδακτυλουργίες εκλογικό δικαίωμα (περιπτόντως, αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι σήμερα   
Μάλιστα "κτυπάει στην καρδιά" του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic.

Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική αιτούνται όπως τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

Επικαλούμενοι πληροφορίες ότι θα αξιοποιηθεί για την εκλογική διαδικασία μικρός αριθμός δημοτικών υπαλλήλων που αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων, όπως επίσης ό,τι αποφασίστηκε η αποχή των δημοτικών υπαλλήλων σύμφωνα με απόφαση της οργάνωσής τους, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών και γι αυτό ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα σε συνεννόηση με τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων, ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ζητούν επίσης από τον υπουργό να παρέμβει ώστε να εξασφαλιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η μετάβαση των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες διότι, όπως αναφέρουν, έχουν εμφανιστεί τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα με τα δρομολόγια των πλοίων.Τα παραπάνω είναι ακρούντως σοβαρά και κρίσιμα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι ηγεσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κρατάνε στα χέρια τους 100% τον εκλογικό μηχανισμό δεν θα θελήσουν να παίξουν με την φωτιά και να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο περδίο συγκρούσεων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 11 ΗΜΕΡΩΝ


Σε διάστημα έως και έντεκα ημερών - από την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου έως τις 17 Μαΐου που έχει οριστεί η σύγκληση της νέας Βουλής- θα κριθεί ο σχηματισμός της επόμενης κυβέρνησης.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις διερευνητικές εντολές
Σε περίπτωση που κάποιο κόμμα εξασφαλίζει αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών, τη Δευτέρα μετά τις εκλογές ο επικεφαλής του θα λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε περίπτωση όμως μη επίτευξης αυτοδυναμίας, το Σύνταγμα προβλέπει τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών στα τρία πρώτα κόμματα και με διαφορά τριών ημερών για κάθε διερευνητική εντολή.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 37), Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.
Αν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγού του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος. Κάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες.
Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων σε σύσκεψη και αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατό ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανατίθεται εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ή διερευνητική εντολή σε αρχηγό κόμματος, αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο ή αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπός του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει εντολή σε αυτόν που προτείνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Η πρόταση για ανάθεση εντολής γίνεται σε τρεις ημέρες από την ημέρα που ο Πρόεδρος της Βουλής ή ο αναπληρωτής του ανακοινώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή. Η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από κάθε ανάθεση εντολής.
Στις διερευνητικές εντολές, αν κόμματα είναι ισοδύναμα σε βουλευτικές έδρες, προηγείται εκείνο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές. Νεοσχηματισμένο κόμμα με κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έπεται του παλαιότερου με ίσο αριθμό εδρών. Στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν παρέχονται διερευνητικές εντολές σε περισσότερα από τέσσερα κόμματα.
Ανεξάρτητα από τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, την 17η Μαΐου 2012 θα πρέπει να συγκληθεί η Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπως ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, την προκήρυξη εκλογών και τη σύγκληση της νέας Βουλής που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θυροκολλήθηκε στις 11 Απριλίου 2012.

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ - ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ!!!!

ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ 
ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ -ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΣΤΙΓΜΗ
ΕΜΕΙΣ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ , ΑΚΟΜΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ
 ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΜΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ή ΑΛΛΙΩΣ 3Ε.

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,

ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞ' ΙΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

COCA COLA
AMITA
FANTA
SPRITE
NERO AYRA
NESTEA
FRULITE
ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗS
ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ILLY
SODA TUBORG
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΤΑ POWERADE
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΩΡΑ .....ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!
    
Tα "οφέλη" της coca-cola
                                                            Tα πρώτα 10 λεπτά :                               10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας . Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης . Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό

Ανατολική Ακτή Αττικής: WWW HARVAT(I). COM

Ανατολική Ακτή Αττικής: WWW HARVAT(I). COM: Ευχές στο Γιάννη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Ευχόμαστε να τα ξεχάσει όλα γρήγορα και να ξαναπιάσει την…..λάντζα. Ειλικρινά ...

Ανατολική Ακτή Αττικής: Ιταλία: 600 δήμαρχοι λένε «όχι» στον ειδικό φόρο α...

Ανατολική Ακτή Αττικής: Ιταλία: 600 δήμαρχοι λένε «όχι» στον ειδικό φόρο α...:  Εξακόσιοι δήμαρχοι σε όλη την Ιταλία έχουν καταστήσει σαφές ως τώρα, πως δεν θα προχωρήσουν

Τι γράφει ο Κλυνν για την Αλέκα…


Βρήκε «τροφή» ο Α. Κλυνν για να γράψει το νέο του σατυρικό κείμενο. Διαβάστε το:
«Αλέκα Παπαρήγα: «Στις 7 του Μάη το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Μέσα στη λαϊκή πλειοψηφία. Οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί, λόγου χάρη μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση,…
το μόνο που θα πετύχει είναι να σπείρει την απογοήτευση και το θυμό στο λαό. Ούτε μήνα δεν θα «κρατήσουν οι χοροί» από τη νίκη της. Θα ξεσκεπαστεί. Γι’ αυτό και το ΚΚΕ θα είναι απέναντί της. Αυτό το ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός»
Όποιος μπορέσει και βγάλει συμπέρασμα από τα λεγόμενα της κυρίας που κατ’ εξακολούθηση και κατά συνείδηση διασύρει τις έννοιες του Μαρξισμού και του Σοσιαλισμού, μπουρδολογώντας ασυστόλως, παρέχοντας έτσι πολύτιμο άλλοθι στις ακόρεστες ορέξεις του κράτους των τραπεζών και των «ηγεμόνων» της νέα τάξης πραγμάτων, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον!
Το ΚΚΕ δεν είναι ιδιοκτησίας σας κυρία μου, οι θυσίες των κομουνιστών ας παύσουν επιτέλους να αποτελούν το όχημα της προσωπικής σας προβολής και της κομματικής καταξίωσης… Οι καιροί αλλάζουν με ταχύτητες απίστευτες…
Πενήντα χρόνια μηδενικής προσφοράς και καθήλωσης του ΚΚΕ σε κουρελοϊδεολογήματα και τακτικές του χθες υπό την «πεφωτισμένη» ηγεσία σας, είναι αρκετά… Ούτε οι καιροί, αλλά ούτε και οι συνειδήσεις των σκεπτόμενων του αριστερού χώρου «σας σηκώνουν» πλέον… Απαλλάξτε μας από την νοσηρή παρουσία σας όσο γίνεται πιο γρήγορα…»

Εχθροί μας δεν είναι οι Εξαγορασμένοι Πολιτικοί μας. Είναι τα αφεντικά τους!


Ιστορικά κείμενα για το Αρχείο σας.

Μαίου 4, 2012.  Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!  Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!
Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουνΠετύχει τους Σκοπούς τους, που είναι η παγκόσμια Κυριαρχία και η Εξασφάλιση των τεράστια Κερδών τους εκ του ασφαλούς, για ένα μοναδικό Λόγο: Πέτυχαν τους σκοπούς τους γιατί κατόρθωσαν και Τελειοποίησαν την πιο Δύσκολη Δουλειά στον Κόσμο:
Την Παραγωγική Διακυβέρνηση. Την Απόλυτη Οργάνωση!
Πιο απλά, την Αποτελεσματική και Παραγωγική Διακυβέρνηση ή το γνωστό Μάνατζμεντ των Εργασιών τους.
Η δύναμή τους δεν είναι τυχαία!
Η Κυριαρχία της Αγγλίας σε όλον σχεδόν τον κόσμο για μερικούς αιώνες, βασίστηκε ακριβώς σε αυτό το θεμελιώδες επίτευγμα: Της Απόλυτης Οργάνωσης και του Υπερβολικά Προσεκτικού Προγραμματισμού! Όλα τα Σχέδιά τους για οτιδήποτε έκαναν, ήταν σχεδιασμένο τουλάχιστον τρεις φορές:  Σχέδιο ένα, που Σχεδιάζεται με λεπτομέρεια να υλοποιηθεί σε ιδανικές συνθήκες. Σχέδιο δύο, που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί σε δύσκολες συνθήκες και Σχέδιο τρία, που βασίζεται να υλοποιηθεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες!  Υποθέτουν τα πιο απίθανα σενάρια γεγονότων που θα μπορούσαν να συμβούν, ώστε να είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν!  Δε τους αρέσουν οι εκπλήξεις!
Λειτουργούν όπως ακριβώς Λειτουργούν οι Στρατηγοί όταν ετοιμάζουν μια Πολεμική Εκστρατεία. Δε βιάζονται και προσπαθούν να προβλέψουν τα πάντα, ώστε με ένα χτύπημα να ξολοθρέψουν τον

ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Κ.ΛΠ.


(Όλγα Γεριτσίδου και συνυπογράφοντες πολίτες), ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Κ.ΛΠ.

Όλγα Γεριτσίδου και συνυπογράφοντες πολίτες


Καταγγελία:

ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

Μήνυση για προπαρασκευαστικές πράξεις Εσχάτης Προδοσίας, εξαπάτηση εκλογέων, χειραγώγηση – εκβιασμό και παραπλάνηση εκλογέων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 κατέθεσαν σήμερα η Όλγα Γεριτσίδου και συμΠολίτες της, μετά από την σωρεία συνταγματικών εκτροπών που διεπράχθησαν και συνεχίζουν να διαπράττονται από την σε κάθε περίπτωση αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου και τους υπουργούς και εισαγγελείς που κατά το Σύνταγμα όφειλαν να μην ανεχθούν και στηρίξουν αυτές τις αντισυνταγματικές πράξεις.

Ανάμεσα στους πέντε μηνυομένους και ο καθ’ όλα ανενεργός και διακοσμητικός πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Διαβάστε το κείμενο της μηνυτηρίου αναφοράς που κατετέθη σήμερα στην εισαγγελία Αθηνών και φέρει ΑΒΜ Β2012/1852 παρακάτω : 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 




Παραμονές των εκλογών το φεγγάρι πιο κοντά στη γη από ποτέ!


Παραμονές των εκλογών το φεγγάρι πιο κοντά στη γη από ποτέ! [εικόνες]
Η πανσέληνος θα πλησιάσει τη γη τόσο πολύ το βράδυ του Σαββάτου ώστε θα δείχνει 14%...
μεγαλύτερη και 30% πιο λαμπερή από οποιαδήποτε άλλη νύχτα του χρόνου.

Το μεγαλύτερο ολόγιομο φεγγάρι του χρόνου θα αυξήσει κατά 42% την παλιρροιακή δύναμη των νερών σε πολλά μέρη του κόσμου καθώς θα πλησιάσει 50.000 χλμ πιο κοντά στη γη από ό τι σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή του έτους. Ανησυχία για τη στάθμη της θάλασσας... 



Πολλοί άνθρωποι που ζουν κοντά σε ακτές φοβούνται πως θα υπάρξουν παλιρροιακά κύματα αλλά το πρακτορείο πρόβλεψης καιρού των ΗΠΑ καθησυχάζει τον κόσμο πως δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι η αύξηση της στάθμης των νερών κατά λίγα εκατοστά.



«Η καλύτερη ώρα για να απολαύσετε το φαινόμενο του supermoon είναι λίγο μετά την εμφάνισή του στον ουρανό, επειδή τότε είναι πιο κοντά στον ορίζοντα. Προσπαθήστε να δείτε το φεγγάρι πίσω από κτίρια ή από δέντρα και θα παρατηρήσετε ένα εφέ το οποίο δημιουργεί την οφθαλμαπάτη ενός φεγγαριού ακόμη πιο μεγάλου από ό τι είναι στην πραγματικότητα», συμβουλεύει το Space.com. 



















Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Παραμονές των εκλογών το φεγγάρι πιο κοντά στη γη από ποτέ! http://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_7829.html#ixzz1tsTpA4pU

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: O νόμος 3213 περί «πόθεν έσχες» απαγορεύει από το 2003 στους βουλευτές να «παίζουν» στο χρηματιστήριο!!! Κι αυτοί δημοσιοποιούν τις μετοχές τους!!!




O ισχύον νόμος του «πόθεν έσχες» είναι ο 3213/2003, ο οποίος ορίζει ρητά περιορισμούς διενέργειας χρηματηστηριακών συναλλαγών στους βουλευτές και ευρωβουλευτές, στον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ... όταν ενεργούν ατομικά, καθώς και για λογαριασμό των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους.

Ακόμη και η τροποποίησή του, με το νόμο 4065 που ψηφίστηκε στις 09-04-2012 (ΦΕΚ 77 Α’) αλλά και ειδικότερα στο άρθρο 7 του ν. 3213/2003, περί περιορισμών διενέργειας χρηματιστηριακών συναλλαγών, στην παρ. 1, αναφέρει ότι :

«Οι περιορισμοί των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 32 του Ν.2843/2000(φεκ 219Α’) επεκτείνονται στους βουλευτές και ευρωβουλευτές, στον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ...όταν ενεργούν ατομικά, καθώς και για λογαριασμό των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους».

Πώς λοιπόν υπουργοί και βο(υ)λευτές αναρτούν στο διαδίκτυο, σελίδες με κατοχή μετοχών στο Ελληνικό χρηματιστήριο, όταν αυτό απαγορεύεται ρητά από τον νόμο;;;

Πώς είναι δυνατόν να μην εφαρμόζεται ο νόμος περί του «πόθεν έσχες» (Ν.3213/2003 άρθρο 7 παρ. 1 και 2, Ν. 4065/2012, Ν. 2843/2000 άρθρο 32 παρ. 1 και 2, κτλ), στους πολιτικούς (υπουργούς, βουλευτές, κτλ.) οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν στην κατοχή τους μετοχές του Ελληνικού χρηματιστηρίου, πραγματοποιώντας χρηματιστηριακές συναλλαγές και αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, ή όταν συμμετέχουν σε εξωχώριες εταιρείες (OFF SHORE) ;;;

Γιατί ο πρόεδρος της επιτροπής κεφαλαιαγοράς δεν ενημέρωσε ως είχε υποχρέωση κατά νόμο, τον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου της βουλής ;;;

Και εάν το έπραξε, γιατί έως σήμερα δεν εφαρμόστηκε ο νόμος ;;;

Πώς, όταν ο ισχύον νόμος είναι απολύτως σαφής σε αυτό, ότι δηλ. η συμμετοχή βουλευτών, ευρωβουλευτών, κτλ., σε εξωχώρια

Έκλεψαν σιδηροδρομική γραμμή 650 μέτρων!



Έκλεψαν σιδηροδρομική γραμμή 650 μέτρων!
Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται η ζημιά της Τσέχικης Δημοκρατίας, μετά την κλοπή μίας...
γέφυρας κοντά στην πόλη Slavkov.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μία σπείρα που «ειδικεύεται» σε κλοπές σιδηροδρόμων έφτασε στο Slavkov και κατάφερε να εισβάλει στα αμαξοστάσια της γέφυρας με πλαστά έγγραφα και να ισχυριστεί ότι η εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική γραμμή της γέφυρας πρέπει να αφαιρεθεί.

Η εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου Pavel Halla, είπε ότι οι κλέφτες υποδύθηκαν τους τεχνικούς που είχαν προσληφθεί για να αφαιρέσουν τις γραμμές ώστε να γίνει ένας νέος ποδηλατόδρομος.


«Αφού πέρασαν τον έλεγχο συνειδητοποιήσαμε τι είχε συμβεί. Το κόστος της ζημιάς ανέρχεται σε εκατομμύρια».

Οι κλέφτες αποσυναρμολόγησαν τη γέφυρα μήκους 650 μέτρων και βάρους 10 τόνων και πιθανότατα την πούλησαν για παλιοσίδερα...

:24ωρο

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ



Στη Ροδόπη ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου στο προεκλογικό του φυλλάδιο έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση την Τούρκικη σημαία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο μέσο του φυλλαδίου κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρώην βουλευτή και πράκτορα της Τουρκικής κυβέρνησης Αχμέτ Σαδίκ.....


Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Θράκη. Μπορεί οι υποψήφιοι να γράφουν εδώ και χρόνια την λέξη TURK, αλλά ούτε σημαία είχαν, ούτε φωτογραφία με Τούρκους πράκτορες.

Όλα για την ψήφο. Τι λέει γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι οι πατριώτες της ΝΔ; 

Γιατί πήγε ο Γλέζος στο ΥΕΘΑ.Θερμή υποδοχή από τον Α/ΓΕΕΘΑ,με εντολή Αβραμόπουλου




Η “ειδική αποστολή” του Μανώλη Γλέζου στο ΥΕΘΑ.

Δεν είδε φως και μπήκε ο βετεράνος της Αριστεράς και σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα.

Κατ΄ αρχήν είναι “γείτονας”.Ο Μανώλης Γλέζος μένει σ΄ ένα ταπεινό διαμέρισμα στα όρια Χαλανδρίου,Ν.Ψυχικού,μια δρασκελιά από το ΥΕΘΑ.

Η επίσκεψή του στο ΥΕΘΑ ήταν ιδέα του Αλέξη Τσίπρα,που το τελευταίο χρονικό διάστημα,γίνεται δέκτης μηνυμάτων και από στελέχη των ΕΔ ,τόσο για τη κατάσταση που επικρατεί στο έμψυχο δυναμικό όσο και για τους εξοπλισμούς,αλλά και για τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στην ευτύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο και στην Ελλάδα.

Μετά από ειδική ενημέρωση που είχε επί των θεμάτων της Άμυνας στη “τυφλή¨αίθουσα εστιατορίου ενός μικρού ξενοδοχείου στου Ψυρρή,ο Αλέξης Τσίπρας,βγήκε στη Βουλή και ήταν ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που ζήτησε την άμεση ακύρωση της προμήθειας των δύο επιπλέον υποβρυχίων ύψους 1,5 δις ευρώ που έσπευσε να αγοράσει η κυβέρνηση Παπανδρέου ,επί υπουργίας Βενιζέλου,εν μέσω Μνημονίου.

Κατά τη μεσημβρινή “χακί ενημέρωση” στου Ψυρρή,ο Αλέξης Τσίπρας επέδειξε ιδιαίτερο προβληματισμό για τα κύματα λαθρομεταναστών που αναμένεται να ξεσπάσουν στα ανατολικά “πλευρά” της χώρας σε περίπτωση ανάφλεξης στη Συρία και το Ιράν.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσε και ξαναρωτούσε για το ειδικό καθεστώς της αμερικανικής βάσης στη Σούδα και το πως θα εμπλακεί.

Ενα άλλο σημείο στο οποίο στάθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και κράτησε σημειώσεις ήταν η ανάλυση που του έκαναν οι ένστολοι τεχνοκράτες για την ανάγκη δραστικής μείωσης των λειτουργικών εξόδων στην Άμυνα μέσω της κατάργησης των 280 μεγάλων στρατοπέδων που παραμένουν ανοιχτά στην ενδοχώρα.

Πήγε λοιπόν διαβασμένος στο ΥΕΘΑ ο “καπετάν-Μανωλης” ,ο οποίος σημειωτέον έχει τους δικούς του “συνδέσμους” στις ΕΔ από τα χρόνια της παρανομίας.Οι περισσότεροι εξ αυτών παραμένουν μέλη του Σύνδεσμου Εξορισθέντων και Φυλακισθέντων 1967-1974.

Γι΄ αυτό και η θερμή υποδοχή από τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ. Η οποία φυσικά και έγινε με την άδεια -αν όχι την παρότρυνση- του Δημήτρη Αβραμόπουλου,για τον οποίο πυκνώνουν τα σενάρια που τον θέλουν ως “εναλλακτική λύση” το βράδυ της Κυριακής,για τη δημιουργία της νέας συγκυβέρνησης που όλα δείχνουν ότι θα απαιτηθεί. Αβραμόπουλος και Γλέζος συναντήθηκαν και τα είπαν στο ΥΕΘΑ.





Να αποσυρθεί η φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη από το σποτ της ΝΔ ζητεί η Ιουλίτα Ηλιοπούλου


«Δεν ανήκει στα κόμματα»

Την έντονη δυσαρέσκειά της εκφράζει η Ιουλίτα Ηλιοπούλου για το γεγονός ότι στο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ έχουν συμπεριληφθεί μία φωτογραφία του νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και στίχοι από το έργο του «Ήλιος ο Πρώτος».

Η σύντροφος του Οδυσσέα Ελύτη ζητεί να αποσυρθεί η φωτογραφία του, τονίζοντας ότι «η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος».

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της προς τα μέσα ενημέρωσης, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου αναφέρει:

«Με λύπη μου είδα φωτογραφία του Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και απόσπασμα από την ποίησή του να χρησιμοποιείται σε πολιτική διαφήμιση. Έχοντας την ευθύνη του έργου του και τιμώντας τη μνήμη και τις αρχές του ζητώ την άμεση απόσυρση. Η ποίηση, το ήθος και η σκέψη του Ελύτη αποτελούν εθνικό κεφάλαιο υψίστης σημασίας και όχι ιδιοκτησία κανενός κόμματος. Ας δείξουμε σεβασμό. 'Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ'αγάλματα!'».

Όπως δήλωσε η κ. Ηλιοπούλου στα Νέα, «δεν πρόκειται να προχωρήσω σε ασφαλιστικά μέτρα, δεν θα είχε νόημα αφού οι εκλογές διεξάγονται την Κυριακή. Εξάλλου το ζήτημα που δημιουργήθηκε είναι πρωτίστως ουσιαστικό και ηθικό, όχι νομικό».

Στο συγκεκριμένο προεκλογικό σποτ εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς να ζητά από τους ψηφοφόρους να του δώσουν τη δύναμη για να δείξει «τι θα πει Ελλάδα, τι θα πει αξιοπρέπεια, τι θα πει δύναμη ψυχής και τι ακριβώς εννοούσε ο Ελύτης όταν έγραφε για τον ελληνικό λαό».  Στη συνέχεια ακούγονται οι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη:

«Κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
Φίλε μου όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
Σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
Χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!»
Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από την απονομή του Νόμπελ Λογοτεχνίας στις 10 Δεκεμβρίου 1979. 

ΚΑΤΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ)



Του ΣΤΑΘΗ*
Δεν θέλω για Πρωθυπουργό μου τον κ. Ράιχενμπαχ ή τον κ. Τόμσεν.
Γι’ αυτό δεν ψηφίζω ούτε τη Ν.Δ., ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της Τρόικας,
δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ.
Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Ράιχενμπαχ Σαμαρά, ούτε τον κ.Τόμσεν Βενιζέλο.
Κανείς δεν θα με αναγκάσει ανάμεσα στα δύο κακά του δικομματισμού να διαλέξω το ένα,
ποτέ δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε δύο Γκαουλάιτερ, τον Κουίσλινγκ που τάχα μου ταιριάζει.
Ούτε απ’ τα φύλλα συκής του δικομματισμού πρόκειται να επιλέξω, οι παραφυάδες του έβλαψαν και «βλάπτουν τη Συρία το ίδιο», αρίστευσαν σε αυτό και η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Καρατζαφέρης.
Δεν θα ψηφίσω αυτούς που είπαν «ναι σε όλα» στους εγχώριους Δυνατούς και τους ξένους Δυνάστες.
Βενιζέλος! Ο άνθρωπος που ψεύδεται ακόμα και στον εαυτόν του, ο άρχων της σοφιστείας. Δεν τον ψηφίζω.
Σαμαράς! Ο αντιμνημονιακός που προσκύνησε!
Δεν τον ψηφίζω.
Καρατζαφέρης! Ο Χουντίνι της Κωλοτούμπας.
Δεν τον ψηφίζω.
Μπακογιάννη! Ο καθωσπρεπισμός της Διαπλοκής.
Δεν την ψηφίζω.
Δεν ψηφίζω αυτούς που κατηγορούν τον λαό για λαϊκισμό, που διέλυσαν το κράτος και το κατηγορούν για κρατισμό, δεν ψηφίζω αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους «νταβατζήδες», τα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους αεριτζήδες. Τελεία και παύλα! Θέλω άλλη Ελλάδα.
Ο νεοφιλελευθερισμός, ο «εκσυγχρονισμός» και η μιντιακή προπαγάνδα τους έστησαν

Ερχονται παρατηρητές του ΟΑΣΕ για τις εκλογές φοβούμενοι όργιο νοθείας στις εκλογές



 Μετά την Ρωσία που ζήτησε να στέλνει παρατηρητές στις Ελληνικές εκλογές και δεν δέχτηκε η Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει διαπιστευτήρια στους Ρώσους παρατηρητές, σε αντίθεση με τους Ρώσους, που είχαν δεχθεί τον Πέτρο Ευθημίου στις δικές τους εκλογές ως παρατηρητή. 
 Ερχεται ο  ΟΑΣΕ  κλιμάκιο του αφίχθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα και είχε συναντήσεις με στελέχη των μικρών κομμάτων, τώρα έρχεται επίσημα ένα κόμμα το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πολύ υψηλά και ζητεί εγγυήσεις και διευκρινίσεις προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι.....
ανόθευτο.  
 Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα κόμμα θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογικό περίοδο θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών.
 Το 2000 η Νέα Δημοκρατάι είχε καταγγείλει νοθεία, αλλά ... μετά τις εκλογές και την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος.  Είχε μάλιστα εκδώσει και "μαύρη βίβλο" όπου αποδεικνυόταν ότι περί τους 150.000 ψηφοφόρους ήταν ξένοι που είχαν αποκτήσει με ταχυδακτυλουργίες εκλογικό δικαίωμα (περιπτόντως, αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι σήμερα)
  Μάλιστα "κτυπάει στην καρδιά" του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic.  
 Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.