Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Αποτυχημένος μάνατζερ ο Γιώργος Τέντης»!

"Αποτυχημένο" μάνατζερ αποκάλεσε ο κ. Γιάννης Τιλκιτζής τον άμεσο συνεργάτη του Δημάρχου Παλλήνης κ. Ζούτσου, τον κ. Γιώργο Τέντη.
«Αποτυχημένο» μάνατζερ αποκάλεσε ο κ. Γιάννης Τιλκιτζής τον άμεσο συνεργάτη του Δημάρχου Παλλήνης κ. Ζούτσου, κ. Γιώργο Τέντη.
Σκληρή κρητική στην διοίκηση του κυρίου Ζούτσου άσκησε ο τοπικός σύμβουλος της ΔΕ Παλλήνης και πρόεδρος του ΦΕΣ «Η Κάντζα», κύριος Γιάννης Τιλκιτζής, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.
Όταν πήρε λοιπόν τον λόγο, αναφέρθηκε σε μια σειρά από λάθος ενέργειες της δημοτικής αρχής σε διάφορα θέματα και κυρίως εκείνων που σχετίζονται με την οικονομική της πολιτική-στρατηγική, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αποκαλέσει… «αποτυχημένο μάνατζερ» τον άμεσο συνεργάτη του Δημάρχου, τον γενικό γραμματέα του, κύριο Γιώργο Τέντη!
Ο κ. Τέντης.
Ο κ. Τέντης.
Μάλιστα, ο χαρακτηρισμός αυτός του κυρίου Τιλκιτζή («αποτυχημένος μάνατζερ»), προκάλεσε αναστάτωση στην αίθουσα, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κύριο Άγγελο Λιακόπουλο να παρεμβαίνει και να ζητάει να μην επαναληφθούν χαρακτηρισμοί!
Βέβαια ο χαρακτηρισμός του κυρίου Τιλκιτζή δεν εμπεριείχε σε καμία περίπτωση κάποια ύβρη και αδίκως… παρατηρήθηκε!
zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου