Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στον τελικό του Champions League o Γκάλης


Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί, αποδεικνύεται θαυμαστής του Νίκου Γκάλη και για τον λόγο αυτό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κάλεσε τον μεγάλο Έλληνα μπασκετμπολίστα να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League, τον προσεχή Μάιο.
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας ικανοποιημένος για την τιμητική πρόσκληση που δέχθηκε από την UEFA την αποδέχτηκε. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινί με θαυμάζει. Ποδόσφαιρο δεν έχω παίξει ποτέ. Όταν ήρθα εγώ από την Αμερική ο κόσμος ασχολείτο με το αμερικανικό ποδόσφαιρο εκεί. Όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του Champions League και τους τελικούς».
Ο  Γκάλης αποκάλυψε πως έπαψε να γυμνάζεται με την μπάλα του μπάσκετ και αντίθετα ομολόγησε πως το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται με τα γάντια του μποξ, προπονούμενος σε γυμναστήριο και ανατρέχοντας στο πρώτο άθλημα που έκανε στις ΗΠΑ, πριν ασχοληθεί με το μπάσκετ από το οποίο έγινε παγκόσμια γνωστός.City Press Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου