Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιακό θέαμα με τεράστιους Ολυμπιακούς κύκλους σε όλη τη Βρετανία Το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων κοσμεί από γέφυρες και πλατείες μέχρι αεροδρόμια και λόφους σε όλη τη Βρετανία.


 Δείτε μοναδικές φωτογραφίες!
Richmond Park

Με πλάτος περίπου 300μ. είναι οι μεγαλύτεροι Ολυμπιακοί κύκλοι στη Βρετανία. Καλωσορίζουν τους αθλητές και τους επισκέπτες καθώς είναι ορατοί από τον αέρα λίγο πριν τα αεροπλάνα προσγειωθούν στο Heathrow.

Tower Bridge

Αποκαλύφθηκαν στην περίφημη Tower Bridge του Λονδίνου ακριβώς ένα μήνα πριν την έναρξη των Αγώνων. Ζυγίζουν πάνω από 3 τόνους και έχουν πλάτος που ξεπερνά τα 25μ.

Box Hill

Θα τους δούμε πολλές φορές κατά τη διάρκεια τον Αγώνων όταν θα έρχεται σπίτια μας η εικόνα από την Ποδηλασία Δρόμου η οποία περιλαμβάνει αρκετές διαδρομές στον συγκεκριμένο λόφο.

White Cliffs of Dover

Στα νότια της Βρετανίας, οι διάσημοι λευκοί βράχοι του Ντόβερ φωτίζονται το βράδυ με τα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων. Μοναδικό το θέαμα!

River Thames

Με ύψος που φτάνει τα 11 μέτρα και πλάτος τα 25 μέτρα, αυτοί οι τεράστιοι  Ολυμπιακοί κύκλοι ταξιδεύουν στον Τάμεση πάνω σε φορτηγίδα.

Heathrow

 
Στις διεθνείς αφίξεις του Terminal 5, αυτοί οι κύκλοι από αλουμινίου πλάτους 12 μέτρων καλωσορίζουν τους αθλητές και τους επισκέπτες που μόλις έχουν προσγειωθεί στο Λονδίνο και στο αεροδρόμιο Heathrow.

Coventry

 
Στο Κόβεντρι θα διεξαχθεί το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι των Αγώνων και οι Ολυμπιακοί κύκλοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πόλη.

Tyne Bridge

 
Το ταξίδι της φλόγας στην Βορειοανατολική Αγγλία πέρασε από την Tyne Bridge που συνδέει το Νιούκαστλ με το Γκέιτσχεντ. Εκεί δεσπόζουν οι Ολυμπιακοί κύκλοι που έχουν ύψος 12μ και πλάτος 25μ.

St Pancras International

 
Στο διεθνή σιδηροδρομικό σταθμό του St Pancras τοποθετήθηκαν οι πρώτοι τεράστιοι Ολυμπιακοί κύκλοι στη Βρετανία τον Μάρτιο του 2011.

Channel Tunnel

 
Βρίσκονται επί γαλλικού εδάφους και συγκεκριμένα στην είσοδο του Channel Tunnel. Λογικό, καθώς τα τρένα που μπαίνουν σε αυτό, αφού περάσουν τη Μάγχη, βγαίνουν στη Βρετανία και στο σταθμό του St Pancras.

Cardiff

Τοποθετήθηκαν μπροστά από το ιστορικό δημαρχείο του Κάρντιφ για να σηματοδοτήσουν την αντίστροφη μέτρηση του πρώτου αγωνίσματος των Αγώνων που θα φιλοξενηθεί στην πόλη.

Edinburgh

 
Το Εδιμβούργο γιορτάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες τοποθετώντας στον τεχνητό λόφο Mound τεράστιους ολυμπιακούς κύκλους ύψους 8 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων.

Glasgow

 
Στη γραφική George Square της Γλασκόβης έχουν τοποθετηθεί οι συγκεκριμένοι Ολυμπιακοί κύκλοι

Belfast

 
Οι Ολυμπιακοί κύκλοι κοσμούν και την πόλη του Μπέλφαστ εμπνέοντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Birmingham Airport

 
Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ ήταν το πρώτο που τοποθέτησε Ολυμπιακούς κύκλους. Εντυπωσιακή η εικόνα από την αποκάλυψή τους στον πύργο ελέγχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου