Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ντοπέ ο Γερβάσιος Φιλιππίδης


Σύμφωνα με πληροφορίες του sport.gr, η απαγορευμένη ουσία ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του σε δείγμα (στο α' δείγμα) που είχε δώσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.
Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Φιλιππίδης συμμετείχε κανονικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξήχθη στο Ελσίνκι. Μάλιστα, αποκλείστηκε από την προκριματική σειρά του αγωνίσματος, καθώς είχε καλύτερη επίδοση στα 79.82μ. Ακόμη ένα πλήγμα για τον ακοντισμό μετά τον αποκλεισμό του Σπύρου Λεμπέση από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμού, όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ.
Πρόσφατα, το sport.gr είχε αποκαλύψει ότι μετά από αιφνίδιο αντι-ντόπινγκ έλεγχο, που είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου, εντοπίστηκαν έλληνες αθλητές θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες.
Ενας απο αυτούς ήταν ο 400άρης Τηλέμαχος Ρούτας, πληροφορία που μια ημέρα αργότερα επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.
Ο αριθμός -προς το παρόν- είναι απροσδιόριστος, ενώ αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, θα προκαλέσει τριγμούς στον ελληνικό στίβο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη θέση του ΣΕΓΑΣ για το νέο κρούσμα ντόπινγκ, που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την ομάδα στίβου ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου