Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011


Θ.Ζούτσος:Μαζί θα διεκδικήσουμε απο την κεντρική διοίκηση για τα σχολεία της πόλης


Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης η οποία ήταν κατάμεστη από γονείς, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αθ. Ζούτσου με τους Συλλόγους Γονέων
των Δημοτικών Ενοτήτων Ανθούσας, Γέρακα & Παλλήνης, όπως επίσης και με τις Ενώσεις Γονέων.
Είναι πρώτη φορά που οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων κλήθηκαν από Δημοτική Αρχή, να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για όλα τα ζητήματα της πόλης. Το κλίμα της συνάντησης ήταν αμοιβαία θετικό και όλα τα μέρη προσήλθαν με διάθεση συνεργασίας και συμπόρευσης, κάτι το οποίο τονίστηκε ιδιαίτερα.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, φέρνοντας ως παράδειγμα την καλή λειτουργία των σχολείων του Γέρακα, ότι βρίσκεται δίπλα στους γονείς και τους μαθητές δημιουργικά και διεκδικητικά.
“Μαζί θα διεκδικήσουμε αν χρειασθεί από την κεντρική διοίκηση αυτά που μας ανήκουν”, αναφερόμενος στο θέμα της σχολικής στέγης των σχολείων αλλά και στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών μάθησης για όλους τους μαθητές του ενιαίου Δήμου.
Τελειώνοντας τη συνάντηση μοιράστηκαν βιβλία για τις βιβλιοθήκες των σχολείων και όλοι οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις από την πρωτοβουλία του Δημάρχου για αυτή τη συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου