Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΕ ΖΟΥΤΣΟ


11 Φεβ 2011



Ο εν φωτο κύριος, Λιακόπουλος Άγγελος το όνομα, Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Κ. Ζούτσου, και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( μπράβο Δήμαρχε για την αυτοκαταστροφική επιλογή σου)( και καμιά ευθύνη μέχρι τώρα πού δεν ήξερες δεν σού ρίχνουμε), 

εκτός από φερόμενος τριγύρω και αυτοσυστηνόμενος ως επαγγελματίας κατασκευαστής( δικαίωμα του, αλλά .. τέλος πάντων), μας προέκυψε και manager ιδιωτικών επιχειρήσεων εκμεταλλευόμενος προφανώς την ιδιότητα του είτε ως σύμβουλος είτε ως σχολική επιτροπή του Δήμου, επαναλαμβάνουμε κάτω από την μύτη του Κ. Ζούτσου.

Έχοντας λοιπόν ιδίοις όμασι, άποψη για την καταγγελία πού κάνουμε μέσα από αυτό το άρθρο και επειδή δικαιολογίες και λάσπη μπορεί να ακουστούν από ΄΄διάφορες΄΄ πλευρές, θα παρουσιάσουμε τα γεγονότα και εσείς θα κρίνετε κατά πόσο ο Δήμαρχος πιά πρέπει να πάρει θέση και αναλόγως να πράξει.

Τυγχάνω Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ανθούσας.
Την Πέμπτη 27-1-2011 ΧΩΡΙΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ να γνωρίζει κάτι, και αφού ο κ. Λιακόπουλος είχε κανονίσει με ΙΔΙΩΤΗ οδοντίατρο( όχι για εξέταση προσέξτε) την επίσκεψη της, προκειμένου να προσφέρει ανά τάξη συμβουλές στοματικής υγιεινής, ( θα καταλάβετε από φωτογραφίες πού ακολουθούν πόσο ΄΄ αγαθή ΄΄ ήταν η επίσκεψη, προς θεού δεν κατηγορούμε την επιστήμονα) ξαφνικά βρέθηκε η Διεύθυνση και ο Σύλλογος μπροστα σε κάποια σακουλάκια εν είδη δώρου, για τα παιδιά μαζί ΜΕ ΤΗΝ επαγγελματική κάρτα της Ιατρού, σε περίοπτη θέση.
Η Διεύθυνση του σχολείου βεβαίως απαγόρευσε την κυκλοφορία της επαγγελματικής κάρτας και παρέπεμψε την Κυρία στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να της δοθεί άδεια για ενημέρωση προς τα παιδιά.
 Καλά κύριε Λιακόπουλε μπορείτε να μας πείτε ως τι, προμοτάρατε την καθόλα κυρία Οδοντίατρο;;

Με ποιο δικαίωμα ενεργείτε αυτοβούλως;;

Έχετε την άδεια του Δήμου για τέτοιες εμβόλιμες και ανήθικες παρεμβάσεις σε χώρους που δεν έχετε καμία άδεια και υπόσταση;;

Είχε γνώση της κίνησης σας ο Δήμος;;;;;

Δεν ντρέπεστε να να σπρώχνετε Γονείς και Μαθητές σε Ιδιώτες γιατρούς και μάλιστα διαφημιζόμενους από την φυλλάδα σας;;;;

 Εξοφλάτε επιταγές αυτών πού σας ψήφισαν;;;;
 Ποιος είστε κύριε εσείς πού θεωρείτε πώς ο καθένας μπορεί να μπαίνει στα Σχολεία η να στέλνει τον οποιοδήποτε με το έτσι θέλω ;;;;

Μήπως κατά λάθος νοιώσατε Σερίφης σε κανένα χωριό Ινδιάνων;;
Γιατί αν – λέμε αν – νοιώθετε έτσι σύντομα θα ανακαλύψετε πώς ζείτε μία παραίσθηση


Βεβαίως δεν θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από εσάς,
αφού ακόμα και στην συγκέντρωση – πρόσκληση, από τον Δήμαρχο των Συλλόγων Γονέων του Δήμου, δεν είχατε ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τον Δήμαρχο πώς στην Ανθούσα είχαμε προσλάβει φύλακα με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να εκτίθεται, γιατί βεβαίως ας είναι καλά πού έχει τόσο καλούς συμβούλους όπως εσείς.

Θαυμάζω την ευφράδεια του λόγου σας όταν στεκόσαστε μουγγός κατά την συνεδρίαση της 1ης Φεβρουαρίου που μιλάγαμε για τα Τέλη νερού της Ανθούσας. Και βέβαια ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΄΄ΑΝΘΟΥΣΙΩΤΗ΄΄.

Και από την άλλη, την ευφράδεια και ασταμάτητη μουγγαμάρα στην συγκέντρωση Συλλόγων της 8ης Φεβρουαρίου.

Βέβαια παρατήρησα μέσα στην απόλυτη βαρεμάρα πού εκπέμπατε πώς κουνούσατε τα δάκτυλα σας.

Δυστυχώς όμως για μένα δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω, διότι δεν είμαι γνώστης της γλώσσας των μουγγών ( νοηματική διά το επιστημονικότερον).

Έτσι για την Ιστορία, συμπληρώνω.
( το 2009 ήταν τότε κοινοτικός σύμβουλος τρομάρα μας, ο εκδότης- κατασκευαστής- manager- Δημοτικός Σύμβουλος) όταν μέσω ΑΣΕΠ έγινε πρόσληψη Κοινοτικού Φύλακα( 2 τον αριθμό) για να χρησιμοποιηθεί ο ένας εκ των δύο, ως σχολικός φύλακας, με έγγραφο της τότε Κοινοτικής Αρχής προς τον Σύλλογο Γονέων το οποίο έχω στο Αρχείο.)


Δήμαρχε να τον χαίρεσαι και να τον ακούς.
Τέτοιους Συμβούλους χρειάζεσαι άμα θές στις επόμενες εκλογές να ψάχνεσαι.
Τώρα πού ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
Για να μην λένε μερικοί περί στείρας Αντιπολίτευσης, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
(Είπαμε Δήμαρχε για κείνα τα χωράφια πού έχουμε να χωρίσουμε κουβέντα έτσι ;;;;;Μόνο εσύ και εγώ.)

ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ


Αυτό το άρθρο προέρχεται από: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΕ ΖΟΥΤΣΟ http://aekao.blogspot.com/2011/02/blog-post_11.html#ixzz1DduGMy7M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου