Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 15-02-2011




ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Καλείστε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιθάκης 12, την 15η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, του έτους 2011, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 14:30, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

1. Λήψη απόφασης για έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών και καθορισμού των όρων Ανοικτού Διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών.
2. Λήψη απόφασης περί εκδίκασης ενστάσεων
και έγκρισης του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για την προμήθεια Διακοσίων Είκοσι (220) Μεταλλικών Κάδων Απορριμμάτων Μηχανικής Αποκομιδής έτους 2010(Δημοτικής Ενότητας Γέρακα).
3. Λήψη απόφασης για διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2011 Δήμου Παλλήνης.
4. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της υπόθεσης «Αντωνίου Γ. Κωτάκη και Βασιλείου Γ. Κωτάκη κατά Δήμου Παλλήνης».
5. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της υπόθεσης «Αικατερίνης Ηλιού και Νικολάου Ηλιού κατά Δήμου Παλλήνης».
6. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της υπόθεσης « Σοφίας Παπαθανασίου κατά Δήμου Παλλήνης».
7. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της υπόθεσης «Δήμος Παλλήνης κατά Γιαννοπούλου Αγγελικής, Βαμβακίδου Ανδριαννής, Ζελιώτη Μαριάνθης, Ηλιοπούλου Δημητρίου και Καραβοκύρη Σπυρίδωνος».

Υπάλληλος του Δήμου μας παρακαλείται να επιδώσει την παρούσα.

Γέρακας, 11-02-2011
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Ζούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου